Last news in Fakti

7 Май, 2018 11:57 6 396 5

Шеф Ангелов разкри голяма драма в живота на Гичка (СНИМКИ)

  • гичка-
  • шеф ангелов-
  • hell's kitchen-
  • драма

Бурни емоции в предаването Hell's Kitchen заради една от най-колоритните участнички там

Участниците в „Кухнята на Ада“ преминаха през ред полюсни емоции през изминалата седмица. Заради гостуващите в ресторанта абитуриенти, от предаването решиха да покажат абитуриентски снимки на участниците. Бяха показани весели снимки от баловете са всички участници, освен от този на Гичка.

Най-колоритната участничка от шоуто не е ходила на бал със съучениците си. Шеф Ангелов обаче не я остави да е размине, а показа нейни снимки от 8-ми клас. На тях Гичка е с чорапогащник с орнаменти и къса пола.

Фотосите буквално шокираха участниците, които избухнаха в смях и започнаха да ръкопляскат.

„Тогава тези чорапогащници бяха модерни. Бях осми клас. Ама защо показвате тези снимки“, започна да се оправдава Гичка.

Тогава шеф Ангелов реши да разкрие пред всички голяма драма от живота на готвачката: „Ти имаше ли бал?“ „Аз нямах бал. Бях бременна с Памела месец преди да завърша и затова нямах бал. Точно в 12 клас се случи“, разказа тя.

„Моя мъж го срещнах в училище. От 15-годишна бях с него. Нямахме финансова възможност тогава. Майка ми и баща ми бяха в чужбина и тогава ми беше много трудно. Беше ми гадно, защото съученичките отиваха на бал, а аз нямах какво да облека. Дори не искам да се сещам“, призна през сълзи Гичка. „Нямах с какво да отида. Беше наистина много гадно. Точно заради това гледам нищо да не липсва на детето ми, защото аз съм го изпитала и е много гадно. Така обаче вече знаеш стойността на нещата“, смята готвачката.

„Все по-богата ще ставаш вече, Гиче“, обеща ѝ шеф Ангелов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Валя

    9 6 Отговор
    В речника на чуждите думи в българския език ,,ШЕФ,, не значи това за което го представяте,мислех да го кажа отдавна но ми писна да осакатявате родния ми език и Ви моля да престанете да бъдете продажници:-(шеф-пряк непосредствен ръководител,началник) а не готвач
  • 2 Алфа Ромео

    8 1 Отговор
    Гичка е сладурче, аз я харесвам.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 гост

    2 3 Отговор
    Кака Гичка със широка пи*ка ...
  • 5 патриот

    2 1 Отговор
    Простотията в това предаване няма край. От както го гледах, няколко пъти, спрях да ходя на ресторант. На вкус и на цвет тавариш нет. Аз си овкусявам всичко сам. Тази парцалива салата също не я харесвам. Имаме прекрасна национална кухня , но такива предавания явно не я познават.