Last news in Fakti

24 Май, 2018 12:46 5 212 8

Ожениха ли се тайно Николета и Ники в Доминикана? (СНИМКИ)

  • николета лозанова-
  • ники михайлов-
  • доминикана-
  • сватба-
  • годеж

Николета Лозанова пусна кадри от тайната церемония в социалните мрежи

Феновете на Ни Ло се чудят сключи ли таен брак Лозанова с любимия си Ники Михайлов преди часове в Доминиканската република.

Експлеймейтката пусна подозрителни снимки в Инстаграм. На тях тя позира с пръстен с огромен диамант на лявата ръка - ясен знак за сериозните намерения на настоящия ѝ любим Ники Михайлов, който я придружава в екзотичната дестинация.

На кадрите се виждат още сватбено украсени маси с пищна почерпка. Явно плеймейтката не е забравила първата си сватба, след която последва екзотична почивека и е решила да я повтори. Още през 2012 година тя се омъжи за Валери Божилов на остров Бора-Бора, след като първо му се врече в Правец. Таитянската сватбена церемония се състоя на плажа, както гласи местната традиция.

От няколко дни Николета е в Доминикана, като официалната версия бе, че снима специална сесия за собствената си линия бански костюми. Лозанова сериозно рекламира бранда си в социалните мрежи, а сестра ѝ е рекламно дупе на марката. Преди часове обаче тя забрави изрязаните бикини и показа огромния пръстен, както и готовите за празненства маси, декорирани изцяло в бяло.

Надяваме се скоро да стане ясно дали плеймейтката наистина е казала „да” тайно и далеч от папараците или участва в поредната рекламна кампания като модел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    20 0 Отговор
    тая половин пловдив я бил мандръсал. от един приятел знам.
  • 2 Валя

    9 0 Отговор
    И кво след има нема два месеца ще се разведат,за какво са ни тия чалга плитки сапунки само тровят обществото
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Крокодила Гена

    6 0 Отговор
    Алоо Факти ! Моля дръще ни в течение какво се случва с Николета, Гани, Мекс и всички други- вие по добре ги знаете.Живо се интересуваме от всичко което се случва с тях.Даже някоя от тези принцеси ако получи запек Мишо шамара ще организира контра протест с всички ком. диарии. А това че в Швеция сериозната журналистика се опитва да подготви населението за евентуална война вие просто не слизайте на тяхното ниво.
  • 6 гост

    11 0 Отговор
    Човек ще се погнуси от този парцал.Защо ни занимавате с тези спермояди на връх празника?Какво толкова са направили за България,за българската култура,книжнина,какво...?
  • 7 Баш Майсторът

    5 1 Отговор
    Столове,маси,тя ще да е бая тайна,церемония.Знаят само,попа,даскала и цялото село.
  • 8 Минчо- вчаря

    0 1 Отговор
    Тея пък само кво ни лъжат.........ши съ земат ли или няма да съ вземат..........Ако Никиту не я ще.....аз ще я взема. Да ми готви ,да мъ пере...
    ..