29 Май, 2018 16:06 4 668 2

Нина и Зуека изпратиха абитуриентка (СНИМКИ)

  • нина-
  • зуека-
  • нина димитрова-
  • васил василев — зуека-
  • абитуриентка-
  • девина-
  • абитуриентски бал

Не е за вярване как се е разхубавила Девина

Нина Димитрова и Васил Василев — Зуека застанаха до своето пораснало момиче на абитуриентския му бал, който беше на 26 май. 19-годишната Девина се дипломира в Международната гимназия "Златарски" в столицата.

Ето какво написа Нина на личната си страница във Facebook, където публикува и снимки, по повод празника на любимата си дъщеря: "Хвърляй се смело в обятията на живота, мое безценно съкровище и с любов го подчини на мечтите си! Бъди щастлива, Девина! Благодаря на всички, които подкрепят с обич дъщеря ми 19 години!
Благодаря, че направихте 26 май 2018 година специален и запомнящ се за нея! Благодаря на всички за поздравленията, пожеланията и подаръците, духовни и мирски, за абитуриентския бал на детето ми!"

Девина също публикува кадри от завършването на школото. Училището не е художествено, но зрелостничката рисува прекрасно.

По повод свой портрет, направен от Девина миналата година за рождения ден на майка си, в интервю щастливата родителка казва, че това е хоби на дъщеря й.

Нина е категорична, че е готова да я подкрепи във всичко, което прецени да прави в бъдеще. Дори да напусне България.

Нина Димитрова и Зуека се разделиха през 2012-та. Тя е режисьор, актьор, основател на театър "Кредо", както и преподавател в НАТФИЗ.

Зуека също е артист, познато лице от малкия екран, който има и 4-годишен син — Стефан от брака си с режисьорката Ани Вичева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 крюшо

    20 0 Отговор
    при грозновати родители,си е супер момичето!
  • 2 Ставри

    9 0 Отговор
    На баща си се е метнала по красота