Last news in Fakti

10 Февруари, 2012 13:55 1 286 0

Лейди Гага преживяла булимия

  • гага-
  • лейди гага-
  • булимия

Ексцентричната Лейди Гага отново шокира публиката. Този път не с рокля от месо или от полицейска лента, а с признанието, че страдала от булимия. Болестта измъчвала шантавата певица в тинейджърските й години, стана ясно от нейно посещение на училищна конференция в Лос Анджелис.

За първи път Гага признава, че е страдала от коварната болест, при която зависимият консумира огромни количества храна, които след това организмът „прочиства“. Това стана след въпрос към звездата как се е чувствала като ученичка и дали е имала проблеми и комплекси, свързани с тялото й.

„Повръщах през цялото време“, спомни си тя и добави, че вече може открито да говори за булимията, след като я е преживяла. Да се справи с хранителните смущения й помогнало пеенето.

„Исках да бъда слаба като балерина, но бях пухкаво италианско момиченце. Кюфтетата на баща ми всяка вечер бяха на масата“, разкри Гага, цитираната от в. „Дейли телеграф“. Тогава бъдещата поп дива питала татко си защо постоянно й дава толкова много храна, а той й отвръщал да си изяде цялата порция спагети.

Тя продължи с искреността и призова тинейджърките да не мечтаят за сегашния й външен вид, защото „всяко видео, всяка корица на списание, на които съм – те те правят перфектен, но това не е истинският живот. Диетените войни трябва да спрат.

Гага отговаряше на журналистически въпроси, свързани с тормоза в училище.

Иначе звездата се готви за турне. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА