22 Март, 2012 15:57 2 795 0

Мюсюлмани не щат Гага

  • лейди гага-
  • индонезия-
  • мюсюлмани

Сериозен отпор срещу концерта на Лейди Гага дават мюсюлмани в Индонезия. Поп дивата ще пее в столицата Джакарта, но вече валят призиви към поданиците на Аллах да върнат билетите, ако са се изкушили да си купят.

Склонността на екстравагантната изпълнителка да се разголва до границата на интимните си части е особено неприемлива за Индонезия, която е най-голямата мюсюлманска страна в света.
Миналата седмица висш представител на ислямското вероизповедание изрази неодобрение към шантавата певица, припомня Си Ен Ен.

„Този концерт има за цел да унищожи морала на нацията“, заяви Халил Ридван.

Той признава, че никога не е ходил на концерт на Гага, но не одобрява противоречивото сценично поведение със сексуален подтекст.

Религиозният водач е на мнение, че провокативните танци и голотата на Гага са лош пример за младежта.
„Надявам се Лейди Гага да се облече с подходяща рокля за концерта си“, допълни той.

Мнозинството от хората обаче нямат проблем с роклята от полицейска лента на Гага, тъй като само за първите два часа бяха разграбени 25 000 билета за шоуто й.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА