Last news in Fakti

25 Юни, 2018 07:00 13 554 0

Вашият хороскоп за днес, 25.06.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018
Вашият хороскоп за днес, 25.06.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

С отговорност подхождате при решаване на проблемите и това се харесва на околните. Ангажирате се с въпроси, които не са лесни, но ще се справите. Не давайте израз на мрачните си настроения, които ви обземат понякога, влияят негативно на вас и на другите.

Телец

Служебните проблемите ще ви погълнат и успешно ще се включите в предстоящите срещи, постигайки желани договорености. За някои се очертава повишение в службата или просто нова работа. Любовта ще ви осигури приятни емоции и добро настроение през целия ден.

Близнаци

Динамичен работен ден. В професионален план - ангажименти, чиито резултати ще дойдат на по-късен етап. Постигате разбирателство с околните и това ви прави по-добри.

Рак

Успешно ще се справите с възникналите проблеми, ако подходите с повече такт и усмивки. Само така ще спечелите другите за своята кауза. Приятна изненада от приятел, когото сте позабравили. В къщи - разбирателство и подкрепа.

Лъв

Отдадени сте на целите си и ще успявате. Постигате ползотворно сътрудничество с хората от обкръжението си и това ще ви дава възможност за реализация на общ проект.

Дева

Основното днес е да сте толерантни към другите. Стремежът ви на всяка цена да успеете може да ви донесе главоболия. Въздържайте се от налагане на своето и в романтичните отношения с любимия.

Везни

Началото на новата работна седмица ще бъде натоварено, но накрая на деня ще видите резултатите от своя труд и ще останете доволни. Вечерта отидете на културно мероприятие с любим човек. Не давайте пари назаем.

Скорпион

Радвате се на разбирателство и постигнати цели с партньори и приятели. Успешна реализация на творчески проекти предстоят на част от вас. Възможно е да пътувате по служба.

Стрелец

Предстои ви успешен ден. Ще се радвате на подкрепа и толерантност от страна на по-висше стоящите. Но се пазете от лоши съветници и измами. Отворете сърцето си за милосърдие и благотворителност.

Козирог

Няма да ви липсват ситуации, в които да изявите пъргавата си мисъл и умението си да запазвате спокойствие. Най-добре е, ако можете въобще да се въздържите от коментар. Така ще си спестите много по-следващи разочарования.

Водолей

Ще откриете допълнителни източници на доходи, но харчете по-умерено. Станете по-отзивчиви към нуждите на другите, така ще привлечете добрите сили на своя страна. Откажете се от вредните си навици.

Риби

Бъдете внимателни и толерантни, за да избегнете конфликти и недоразумения днес. Насочете енергията си в занимания, които биха ви направили доволни от свършеното. Очертава се успешна реализация на дълго планиран проект.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА