Last news in Fakti

24 Юни, 2018 16:23 9 117 8

Ани Салич заживя на село. Вижте къде (СНИМКА)

  • ани салич-
  • село-
  • палат-
  • рударци

Водещата не иска и да чуе за живот в столицата

Водещата Ани Салич официално се премести да живее на село. От няколко години водещата живее в просторна къща в село Рударци и не иска и да чуе за живот в прашната София. Дори когато има нощни дежурства новинарката на Нова телевизия предпочита да шофира до дома си, вместо да стои в шумната столица. Ани от години живее там с децата си, като най-често дъщеря ѝ Хана ѝ прави компания. Синът ѝ Лазар вече е пълнолетен и предпочита да живее в апартамента им в София, вместо на село, пише „Телеграф”.

Противно на слуховете, че тъне в лукс, Ани далеч не е хвърляла пари, за да вдига имението си на село. Извънградският ѝ дом е доста скромен и не се отличава от останалите къщи в селото. Оградата, която трябва да препречва любопитните погледи не е ужасно висока и от скъп материал, а от дърво. Самата къща също не е с впечатляващи размери, като не изглежда да е вкарвала луди пари в строенето ѝ.

Тв звездата не крие, че е предпочела да инвестира в двора. Тя е покрила с плочи пътеките и в градината е сложила беседка, в която лятото да се събира с приятели. Вместо зеленчукова градина, за каквато няма време да се грижи, Ани е посяла цветя в саксии и има ливади, които редовно коси. Най-често в грижите за градината ѝ помага дъщеря ѝ, която също полива цветята и тревата, когато е необходимо.

Водещата не иска да наема никой да се грижи за дома ѝ, тъй като не смее да се довери на непознати. Ани отдавна е разведена с мъжа си Бранко Салич и той не обитава домът им в Рударци.

Водещата видимо се е разхубавила и отслабнала напоследък, а освен това е станала и особено активна в социалните мрежи, където не спира да споделя статии и мъдри слова с приятелите и последователите си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 българче

    39 2 Отговор
    Браво на Ани, животът е на село!

    Който е живял там, дори и да е излязъл, ВИНАГИ СЕ ВРЪЩА!

    Коментиран от #2, #7

  • 2 Секретарка

    14 6 Отговор

    До коментар #1 от "българче":

    КАКВО село бе ! Ти от кое село си....в видинско ...силистренско....кърджалийско ? Половината артисти от времето на ТЖ и новите БСП-ри са там Рударци е в полите на Витоша и със минерален извор и спа-басеин. Местата в Бояна...Драгалевци...Симеоново ...Бистрица СВЪРШИХА и комунетата още при ТЖ се насочиха натам ….МАЯ Костринбродска. която при НОВИЯТ гл. прокурор ще бъде разследвана за участие в КОСТИНБРОДСКАТА афера . довела до 2-год. застой на БГ и грабежа на КТБ и опит за кражба от проекта Южен Поток ….СЪЩО Е ТУКА ….във скромна къща и ПАРЦЕЛ с цена почваща от 500€ на кв.м !
  • 3 мунчо

    20 2 Отговор
    Рударци няма нищо общо с типичното село. И не разбирам защо не си е върнала моминското име след като се е развела.

    Коментиран от #4

  • 4 Анонимен

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "мунчо":

    Мунчо, точно това исках да попитам. :)
  • 5 Николай Войнов Женчото

    5 5 Отговор
    Голям праз селяни при селяни .Да си стои там на кого му е притрябвало живота на сръбската снаха.
  • 6 Townboy

    13 0 Отговор
    Хората вече се усетиха че на село по-добре се живее. "Ако искаш да избягаш от селянията отиди на село"
  • 7 Диян

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "българче":

    Никакво село не е това.
    Местата са скъпи, туризъм се развива...И аз искам колибка там, ама мъжът ми не е режисьор...
  • 8 незнайко

    0 0 Отговор
    Защо хубавите жени често остават сами, особено ако са и умни и талантливи ? Еманципацията взе връх в развитието !!! Затова се и разраства ДЖЕНДЪРСТВОТО !!!