Last news in Fakti

2 Юли, 2018 07:00 6 221 0

Вашият хороскоп за днес, 02.07.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018
Вашият хороскоп за днес, 02.07.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Днес действате хладнокръвно, за да се справите навреме с предизвикателствата в професионалната сфера. Уважавайте мнението на околните и сътрудничеството ще дойде от самосебе си. Не взимайте страна в спор.

Телец

Днес не трябва да се съмнявате в потенциалните си възможности да внесете някои промени на работното си място. Дори и да сте подложени на редица изпитания не се страхувайте да отстоявате до край собствената си позиция. В любовта ще сте на кръстопът.

Близнаци

Днес чрез конкретни действия от ваша страна ще съумеете да се освободите от голям товар, който в миналото не ви даваше нужния комфорт. Нужно е да бъдете последователни, защото само така ще успеете да подновите договор, обучение или дългосрочно сътрудничество.

Рак

Днес следвайте стриктен режим на работа и почивка. Не се доверявайте прекалено много на колеги, по-добре разчитайте на собствените си качества. Не прекалявайте с пикантни храни.

Лъв

Днес се стремете към солидно укрепване на позициите ви на работното място. Стремете се докрай да се справяте с ангажиментите си в професионалната сфера, защото само така ще достигнете до баланса във всички посоки.

Дева

Днес ще постигате отлични резултати, особено ако сте заредени и с достатъчно количество ентусиазъм. Не си позволявайте грубо отношение към хората, които не споделят вашето мнение и амбиции в делови план. Не позволявайте чувствата и страстите да ви ръководят в личен план.

Везни

Днес бъдете по-съсредоточени и организирани на работното място. Не допускайте някой да ви разсейва и по този начин да направите непростими грешки. От резултатите днес ще зависи развитието ви в сферата, в която искате да се наложите. Отлично здраве.

Скорпион

Днес застигащите ви неприятности в професионален и материален план ще се дължат на прибързаните ви действия и в двете посоки. Добре е да не предприемате каквито и да е било ходове, ако не сте сигурни какъв краен ефект ще имат те върху вас.

Стрелец

Днес поставяйте пред себе си ясни за преследване цели и не се страхувайте да търсите съвет или подкрепа от страна на специалисти, приятели или близки. Благоприятни ще са покупките, с които ще имате възможност да подобрите значително стандарта си на работа и живот.

Козирог

Днес неизпълнени проекти, делови задължения или промяна в предварителните си планове ще ви отдалечава от желаната от вас стабилност. Не отлагайте пътуване, особено ако сте уточнили всички подробности около него и особено ако очаквате повишаване на финансовите си постъпления.

Водолей

Днес моментът е изключително благоприятен за вашите амбиции и за личните ви инициативи. Стремете се да не се спирате пред първата изпречила ви се на пътя трудност. Периодът ще е характерен с повишена активност и умение да извлечете максимални облаги в деловата сфера.

Риби

Днес моментът е изключително благоприятен за вашите амбиции и за личните ви инициативи. Стремете се да не се спирате пред първата изпречила ви се на пътя трудност. Периодът ще е характерен с повишена активност и умение да извлечете максимални облаги в деловата сфера.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА