28 Юни, 2018 16:18 3 549 2

Стефан Данаилов бил на косъм от смъртта

  • стефан данаилов-
  • смърт-
  • опасност-
  • риск-
  • инцидент-
  • бъбречно заболяване-
  • бъбреци-
  • болест

Актьорът минал през изключително тежко заболяване

Големият актьор Стефан Данаилов като дете минал през ада заради тежко бъбречно заболяване. Животът му тогава висял на косъм.

„Това е тежко бъбречно заболяване. Пикаех компот. Тогава ме спаси един пеницилин, който баща ми успя да намери. На три часа ми биеха инжекции“, спомня си за ужаса 75-годишния актьор.

За да се излекува напълно, малкият Стефан трябвало да спазва строг хранителен режим. Представете си какво е за едно дете да яде само бял ориз, а постепенно започнали да му дават и картофи. По протокол трябвало да започне училище и го записали, но влязъл в класната стая на по-късен етап. Неговата майка пък мечтаела да стане доктор, гинеколог.

Данаилов вярва в знаците на съдбата, тъй като майка му си отива от този свят точно от женска болест. Когато се върнал от казармата, майка му го накарала да ѝ попее. Стефан още не може да си прости, че отложил нейното желание за по-нататък, а предпочел да хукне по гаджета. Седмица по-късно тя починала.

Съпругата му Мария също напуска този свят през 2014 г. след остра бъбречна недостатъчност. Тя бе приета по спешност в клиника, но там бъбреците ѝ изцяло отказвали и въпреки усилията на лекарите тя не успява да оцелее. Запознати твърдят, че Мария се разболяла, след като научила за извънбрачния син на Стефан от актрисата Ирен Кривошиева. Тя разбрала новината по най-болезнения начин – от шоуто „ВИП брадър“, в което се появи незаконният му син. Мария така и не успяла да се примири с лъжата и за две години това повлияло пагубно на здравето ѝ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 зомби килър

    11 12 Отговор
    Стефане,косъма като се скъса ще разбереш ,че Бог съществува и, че си си пропилял живота и ще прекараш вечноста в ада при другите комунисти.
  • 2 Тиа

    13 2 Отговор
    Тази откачалка Кривошиева и подобния й син могат като нищо да уморят човека!Той вероятно не е безгрешен,но не заслужава да бъде излаган пред цяла България!