Last news in Fakti

18 Февруари, 2012 11:38 2 976 0

Сбогом, Уитни! - Видео

  • уитни хюстън-
  • погребение

В тесен семеен кръг и близки приятели ще премине погребалната церемония на американската певица и актриса Уитни Хюстън.

Опелото ще започне в събота 17.00 часа по Грийнуич в баптистката църква „Нова надежда" в Нюарк, щата Ню Джърси. Уитни Хюстън ще бъде погребана до баща си в близкото гробище „Феър вю“.

Храмът беше избран от семейството на звездата, защото тя оттам е започнала своята кариера като дете, пеейки в хора.

Очаква се да присъстват много знаменитости, близки на певицата. Арета Франклин и Стиви Уондър се очаква да пеят на погребението.

Партньорът й от филма „Бодигард“ Кевин Костнър ще говори за нея по време на опелото. Откривателят на певицата Клайв Дейвис пък ще припомни звездните мигове на Хюстън.

Представители на пресата не са поканени на погребението. В баптистката църква ще бъде допуснат само оператор с камера на агенция АП.

Близките обещават погребението на Уитни Хюстън да бъде наблюдавано по интернет и по спътникови телевизии..

В църквата все пак ще бъде допуснат и бившият й съпруг Боби Браун и известната телевизионна водеща Опра Уинфри.

48-годишната певица бе намерена мъртва в стаята си в хотел "Бевърли Хилтън" в Лос Анджелис на 11 февруари, часове преди раздаването на наградите „Грами“, където тя трябваше да пее.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА