Last news in Fakti

23 Март, 2012 08:27 1 352 1

Кокаин и сърце потопили Уитни

  • уитни хюстън-
  • музика-
  • смърт

Уитни Хюстън се е удавила във ваната в следствие на сърдечен проблем и предозиране с кокаин. До това заключение стигнаха лекарите, изследващи  причините за изненадващата смърт на певицата на 12 февруари в хотелската й стая в Лос Анджелис, предаде Би Би Си.

Според експертите кончината на певицата с кадифения глас е „инцидент“ и няма основания за умишлено убийство.

Оказа се още, че соул звездата имала и сърдечен проблем, който в комбинация с кокаина се оказал фатален.  В кръвта й е намерено съдържание на марихуана, както и на лекарства за мускули и алергии.

Медиците заключиха, че Уитни е била хронично пристрастена към кокаин.

Така слуховете за смъртта на Уитни Хюстън бяха потвърдени от медицинската експертиза.

Голямата американска певица и актриса Уитни Хюстън почина на 48-годишна възраст. Всички ще я помнят с нежния й глас и любовните балади „І Will Always Love You” и Saving All My Love For You”. След шеметния успех кариерата й е затъмнена от лични проблеми, злоупотреба с дрога, лекарства и турбулентния й брак  с Боби Браун.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иракли Иракли

    0 0 Отговор
    Тя остана в НАС ,както БИТЪЛС,РОЛИНГСТОНС,ПЪРПЪЛ,ЛЕД ЦЕПЕЛИН,
    СУИТ,СЛЕЙД,НАЗАРЕТ................БОЖЕ колко е тъпо поколението с тази ЧАЛГА!..........ХА ОТ ПРЕД ,ХА ОТЗАД,ХА ОТГОРЕ,ХА ОТ ДОЛЕ...УРА!