19 Февруари, 2012 18:14 1 703 0

Трима се спрягат за шеф на НЗОК

  • нзок-
  • нели нешева

Трима се спрягат за шеф на НЗОК. Мястото се освободи след като Нели Нешева беше принудена да се оттегли след скандала за взетите от нея бонуси.

За нейн наследник ще бъде избран между заместник-министърът на здравеопазването Гергана Павлова, шефът на софийската здравна каса Глинка Комитов и д-р Дечо Дечев. Това ще стане не по-рано от вторник, коментираха за Факти.бг пожелали анонимност източници.

Председателят на здравната комисия в парламента Десислава Атанасова разкри пред БНР, че във вторник парламентарната група на ГЕРБ ще реши дали да бъде приета оставката на управителя на Здравната каса Нели Нешева.

Председателят на Българския лекарски съюз доктор Цветан Райчинов заяви в предаването "Неделя 150" ,че моментът е крайно неподходящ за смяна на директора на Националната здравно осигурителна каса:

Защото се финализира подписването на индивидуалните договори на изпълнителите с касите, прехвърлят се дейности от Министерството към касата: хемодиализа, онкология и други, които трябва да преминат гладко.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА