Last news in Fakti

19 Февруари, 2012 16:24 804 1

Предизборната песен на Саркози записана в София

  • никола саркози-
  • митинг

След лозунга и предизборния плакат, интернет сайта и предизборния щаб, Никола Саркози вече има и музика за предизборната си кампания, която ще звучи в началото на всичките му митинги, съобщава френският в. "Фигаро".

Песента с продължителност от 3 минути е явно повлияна от Холивуд. Но в Туитър се водят оживени дебати дали парчето прилича повече на оригиналната песен от "Спайдърмен" или от "Батман", пише БГНЕС.

Телевизия Ер Те Ел съобщава, че музиката за предизборната кампания на Саркози била композирана от Лоран Ферле. Тя била записана миналата седмица в София от 50-членен оркестър.

Днес Саркози организира първия си голям митинг от предизборната си кампания и обеща, че ще говори за Франция и за французите, като вероятно отново ще засегне темите за "ценностите" на труда и за националната идентичност.

Организаторите очакват на митинга да се съберат поне 12 000 души.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ленивец

    0 0 Отговор
    довечера отивам в Марсилия да чуя песента