Last news in Fakti

20 Февруари, 2012 13:00 17 238 28

Хитлер имал син

  • хитлер-
  • адолф хитлер-
  • жан - мари лоре

Нацисткият диктатор Адолф Хитлер имал син от французойка, пише британският вестник „Дейли телеграф“. Отрочето на фюрера било заченато по време на Първата световна война.

Младият тогава редник се влюбил в 16-годишната френска тийнейджърка Шарлот, докато бил в отпуск в околностите на Лил.

Плод на любовната им авантюра е Жан – Мари Лоре, който никога не видял баща си, но се бил срещу неговите орди във Втората световна война.

За живота на наследника има редица доказателства, както във Франция, така и в Германия, твърди френското списание „Льо Понт“, публикувало невероятната история.

Майката разказала на сина си как видяла за първи път немския войник, докато косяла сено с други жени. Той стоял настрани и рисувал спокойно полето, а тя се престрашила и отишла да види какво твори.

Последвал „брицкриг“ романс и през март 1918 година се родил синът на бъдещия фюрер.

Шарлот си спомняла още, че Хитлер обичал да я води на  разходки, тъй като се вдъхновявал от природата, но се увличал в дълги словоизлияния, които тя трудно била в състояние да разбере.

Жан – Мари израснал самотен и отблъскван, както много деца във Франция, заченати от немски войници. По-късно бил даден за осиновяване, приемайки фамилията Лоре. По време на окупацията на Франция той станал член на Съпротивата и приел тайното име „Клемент“.

Синът на диктатора научил кой е истинският му баща на смъртния одър на майка му, пазила дълго тайната. Мъжът бил ужасен и започнал да работи непрестанно, за да се разсее от мисълта, че е пряк потомък на жестокия и безскрупулен диктатор.

Лоре наел частни детективи, за да проучат в детайли миналото му. Във Вермахта са намерени писма, адресирани до Адолф Хитлер от французойката Шарлот Лобжоа. На тавана на къщата й са открити картини, подписани от него, а в Берлин са намерени рисунки на фюрера, изобразяващи жена, която прилича на майката на сина му.

Оказало се, че Хитлер и Жан - Мари са с една и съща кръвна група. Имат и подобен стил на писане. А на снимки доста си приличат.

Лоре починал през 1985 година на 67-годишна възраст, твърди още вестникът.  И до последно се чудил дали официално да претендира, че е наследник на чудовището на Третия Райх. Зад гърба си е оставил две деца и книгата „Името на баща ти е Хитлер“.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иракли Иракли

    6 0 Отговор
    Каквото и да напишат за НЕГО,ТОЙ остава в историята като ЛИДЕР и
    изключителен организатор!.........какви по долу от него политически
    "бройлери"направиха много по страшни идиотщини!и най лошото е,че продължават да ги правят!
  • 2 Иракли Иракли

    4 0 Отговор
    Някой можели да ми разтълкува,защо ФЮРЕРЪТ е изпъвал дясната си
    ръка напред за поздрав?и всички са го последвали!!!,какво лошо
    остави ТОЙ в обикновенния трудолюбив българин?........да някои си
    спомниха,че когато германците са минали през БЪЛГАРИЯ са раздавали,консерви и шоколади..........ами така е било!
  • 3 мик

    5 0 Отговор
    да беше успяло делото му сега щяхме да сме швейцария номер 2
  • 4 321

    5 0 Отговор
    Поздравът е взаимстван от Римските военни .
  • 5 ЦиганинГейМюсулманЕврейн

    0 6 Отговор
    Тоя е крадял повече от циганите и счупения му гръз е краден пък от източни религии и е ;) обратен.
    Подкокоросван от Психични червивци с пари интересуващи се от окултни науки и от изплашени пратеници на папата е станал лицето на Сатанистите и е нападнал всяка държава или религия ,която не му е била сателит.
    Подмокрял се е от собствените си речи - в последствие това е бил единствения му секс
    СЕкретАРката му стана ла и жена в последните му дни за пред хората
    радвам се ,че имаме и сега ПОДОБЕН ТУРСКИ СЕРИАЛ на живо , както виждам има и живи ,да славят делото и живота на нещасния психар от миналия век...
    Германците се срамуват и не учат история на Германия между 1930-1945 ....
    С ОГРОМНА радост ще напомня : НИКОЙ НЕ Е ЗАБРАВЕН _ НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕН

    6-тия Опит на Западно - римската машина не успя да изтрие славяните азбуката им и религията (православието )от лицето на земята

    Сега е 7-мия и се започна с първата православна държава членка на НАТО и ЕС просто да пробват :) и да - стана работата ..

    Коментиран от #14

  • 6 николай маринов

    5 0 Отговор
    Хубаво е г–н Циганин,Гей,Мюсулманин и Евреин когато посегнете към клавиатурата ,все пак да сте поне малко наясно какво искате да кажете.
  • 7 3333

    5 0 Отговор
    Живял съм в Германия и за тях той е национален герой, който е дълбоко уважаван! Нищо че не се говори!
  • 8 Настрадин ходжа

    4 1 Отговор
    Абе що си мислите, че идиот, или простак - неграмотник ще успее да вдигне цял един народ не от ганьовци? Тъпи ще си и измрете, ако не го осъзнавате такова нещо мезмозъчен не може да направи!
  • 9 дон пепино

    5 2 Отговор
    господин циганин гей ти си неграмотен.не смей да злословиш срещу фюрера той е велик човек.как ни трябва сега един като него.
  • 10 работодател

    4 1 Отговор
    хайл хитлер.
  • 11 Добър човек

    1 4 Отговор
    Болни мозъци ... щом ти трябва един като него отивай да те тикнат в газовата камера да видим дали е велик тогава ... дори 1 човек да е убил пак е чудовище , а въпроса с чудовищата е такива ли се раждат ? Е....ти и хората сте ..от старание да сте различни ставате глупави..което си е си Е ! Хитлер е бил ужасен , кръвожаден ненормалник , перфекционист , може да е бил пресметлив , умен и убедителен , но е свършил зле и за хората си остава Л***О !!!!!! Миризливо при това ;)
  • 12 Mr.James

    0 2 Отговор
    kato gledam tuka se umnici ste pusnali po edin komentar a nqkoi daje i po 2ve vob6te neznam za6to komentirate kato neznaete kakvo pi6ete i se toia bil lo6 onia bil mazen i taka na tatak.... ako e jivql hitler da savi e..... jenite kakto v slu4aia tazi vrancuzoika ta sadbata na naroda 6te6e da b1de ednakva za cqlata strana i pls kato puskate po nekoi komentar parvo mislete ko 6te pi6ete i nesa pravete na umnici :)))))
  • 13 рузвелт,сталин и чърчил

    1 2 Отговор
    как ли му е била фамилията на сина на хитлер.шикелгрубер ли?
  • 14 Петър Сидеров

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "ЦиганинГейМюсулманЕврейн":

    @5 Колко изпростява народа
  • 15 хаха

    1 3 Отговор
    Хитлер е чарли чаплин номер 2 хаха.
  • 16 хахо

    2 1 Отговор
    поредната френска ..к..ва! А, както върви тоя свят - съвсем скоро ще се появи нов фюрер! Вижда се края на тоя сегашен световен ред.
  • 17 главен разбирач

    0 2 Отговор
    Хитлер мулето е бил психично болен и обратен
  • 18 ...............

    0 2 Отговор
    "Хитлер имал син".. и той се казва .....можете дасе досетите сами.
  • 19 ккк

    0 3 Отговор
    Хитлер е бил луд човек. Само един луд може да си вярва че е способен да завладее и управлява целия свят.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 НеграМотен

    2 0 Отговор
    Думата блицкриг. Означава - светкавична война.
    http://rechnik.info/%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%B3
    Айде със здраве!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 PiostraM.

    0 2 Отговор
    Хитлер не се е самоубил в бункера си в Берлин, а е заминал за Южна Америка, където е живял да смъртта си, към краят на 80-те години. Разменил е за живота си с американците всички планове, опити и данни от изследвания с които е разполагал за създаването на атомната бомба, атомни централи, ракети, оръжия, медицински и научни опити, изследвания и резултати. До тогава Германия е била най-силно развитата в научно и технологично отношение страна в света. Къде са всичките тези неща, къде е изчезнала всичката тази информация, за която никога и никъде не се говори и споменава ! Доста неща попадат и в ръцете на руснаците, които в първите дни от капитулацията на Германия, първи претърсват укритията и щаб-квартирите на фюрера, където попадат на остатъци от всичката тази голяма информация с която е разполагал той. Нали не смятате , че този луд и нарцистичен наркоман е способен да се самоубие?!? Не може да водиш война, почти сам с целия свят и да се гръмнеш като мишка в бункера! Почти всичко от представената ни история е лъжа, но едва ли някога ще разберем истината.....!?!
  • 24 Неутрален

    2 0 Отговор
    Единственият достоен изход за Хитлер е самоубийството. Поне това не може да му се отрече. Той живее като Месия и след провала на мисията, умира с нея. "Трилъра" с живоат му след 1945 г. би би най- голямата обида за него...
  • 25 Иракли Иракли

    1 0 Отговор
    Някой можели за момент да си предства ви или да по мечтае да е
    на него место.Въпроса не е от психо тест!.........ади де!!!
  • 26 диан

    1 0 Отговор
    дааа хитлер разполагал с планове за атомна бомба
    боико борисов да не би да знае как правят азотни торове в девня или
    с плановете на корабите в кораборемотния във варна?
    или плана за дунав мост 2
  • 27 PiostraM

    0 0 Отговор
    Да Диан, естествено , че Б.Б. разполага с всичката тази информация. Ролята и работата на всяка една държавна сигурност, на която и да е държава е да разполага в всеки един момент с информация от каквото и да е естество. Държавните служби за сигурност разполагат, обработват и съхраняват всякаква информация, която на мига е на разположение на Министър-председателя. Да Б. Б. ако поиска на мига ще има плановете за азотни торове, корабни чертежи и мостове. Това е най-елементарното.
  • 28 baihui

    0 0 Отговор
    Иракли, ако съм на мястото на Хитлер, никога нямаше да се самоубия а още да съм жив и да си почивам някъде на топло и приятно местенце. Примерно на плажа в Малибу-Маями...., как ти се струва? Колко ще ми пишеш на теста?