Last news in Fakti

27 Юли, 2018 19:32 4 034 5

Как да се предпазим от негативната енергия около нас? (ВИДЕО)

  • съвети-
  • предпазим-
  • енергия-
  • негативна-
  • негативна енергия-
  • около нас

Специалистите са на мнение, че най-лесно можете да бъдете облъчени, когато съчувствате на хората, които излъчват отрицателна енергия

Как да се предпазим от негативната енергия около нас? (ВИДЕО) - 1

Често ли общувате с хора с негативни енергии, които няма как да избегнете? Напоследък все по-често се срещат хора, които се чувстват безсилни срещу негативната енергия на останалите и не знаят как да се предпазят.

Независимо дали вярвате в неща като “лоша" или "отрицателна" енергия, има хора, които винаги са ядосани и гневни, не искат да общуват с никого, а общуването с тях носи напрежение. Те са неспокойни и обвиняват всичко и всички за неуспехите си.

Разбира се, собствената им негативна енергия се отразява на хората около тях. Те често имат силно его, себични са и изливат душевния си негативизъм към всички, с които общуват.

Как да се предпазим от негативната енергия около нас? (ВИДЕО)

Можете да бъдете залети с негативна енергия дори на улицата, от човек, когото не познавате. Най-често това се случва, ако такъв човек ви види и започне да ви завижда за нещо или ако ви асоциира вътрешно с някой негов познат.

Най-често срещан обмен и заливане на другите с отрицателни енергии се случва между познати и близки помежду си хора. В много от случаите жертвата започва да изпитва стягане в сърцето или стомаха, както и силно напрежение и стрес.

Как да се предпазим от негативната енергия около нас? (ВИДЕО)

Психолози и изследователи са на мнение, че най-лесно можете да бъдете залети с негативната енергия на другите, когато започнете да им съчувствате, тъй като негативните хора винаги се оплакват и се опитват да вменяват чувство на съжаление и дори вина в другите.

Един от начините да се справите с лошата енергия е мислено да започнете да изпращате любов на човека срещу вас. Така той ще започне подсъзнателно да смекчава негативните си чувства и емоции, когато е във вашата компания.

Друг начин на защита от негативната енергия е като си представите, че сте в защитен енергиен балон.

Ако ви предстои среща с човек, изпълнен с лоша енергия, просто си представете как около вас се образува непробиваем енергиен балон от положителна енергия. Така ще сте защитени през целия ден.

Можете също да решите да не общувате с негативни хора, но това е малко вероятно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Молитва

    1 0 Отговор
    Матей 6:9!
  • 2 Иванов

    5 1 Отговор
    Мастиката също помага.)
  • 3 Малеее

    3 1 Отговор
    Пък да знаеш хубавата ракия и музика как помагат , с хубава салата и мезе ?
  • 4 Еми

    0 0 Отговор
    Снощи пробвах да се заредя с положителна енергия от червената луна .при пълно затъмнение нищо не усетих. А сега 3.27.часа е от лен. Опитай
  • 5 Резак

    2 0 Отговор
    Тегли му една майна и е готов опекан.