1 Август, 2018 12:17 2 587 4

Чилийците, италианците и испанците имат най-силни оргазми

  • любопитни факти-
  • оргазъм-
  • национален ден на оргазма-
  • 31 юли

Този акт е много повече от няколко секундно блаженство

Чилийците, италианците и испанците имат най-силни оргазми - 1
Snimka: shutterstock

Националният ден на оргазма беше отбелязван вчера в страни като Великобритания, САЩ и Австралия, По този повод британският таблоид Daily Star е събрал няколко интересни факта за кулминацията в сексуалния акт.

Ето ги и тях:

- Идеята за честването идва от Бразилия. Страната обаче отбелязва Националния ден на оргазма през август.

- На повечето жени са им нужни 20 минути стимулация на клитора или G-точката, за да стигнат до оргазъм.

- Оргазмът — кулминацията в сексуалния акт, невинаги е постижим за дамите. Едва 64 % от тях достигат връхната точка при полов контакт, за разлика от 91 % от мъжете.

- Глобално проучване, направено от производителите на секс играчки LELO показва, че 70 % от британките достигат нееднократно до връхната точка в сексуалния акт.

- Анкетата, обхванала 2200 души от 21 страни, разкрива, че 11 % от жителите на Великобритания получават минимум един оргазъм дневно.

Чилийците, италианците и испанците имат най-силни оргазми

- Много жени са в състояние да изпитат повече от един оргазъм в рамките на няколко минути. Абсолютният рекорд е 134 в рамките на един час, което значи два на минута. Интересен факт е, че някои жени могат да стигнат до оргазъм, докато вършат съвсем рутинни занимания като скубането на вежди, миенето на зъби и чистенето на уши.

- Първенци по този показател са норвежците — 35 % от тях твърдят, че достигат сексуална кулминация поне веднъж на ден.

- Най-ощетени по отношение на оргазмите са германците — 2,54 % споделят, че никога не са изпитвали върховно сексуално задоволство.

- Средният брой на оргазмите в глобален мащаб е два или три седмично.

- 30 % от жителите на Бразилия достигат сексуална кулминация само веднъж седмично.

- Най-интензивни оргазми изпитват жителите на Чили, Италия и Испания.

- Макар да са в челната тройка по брой на седмични оргазми, при австралийците връхната точка в секса е с най-нисък интензитет.

- Най-шумни в леглото в сюблимния момент са бразилците, следвани от норвежците.

- Най-сдържана е сексуалната кулминация на португалците, следвани от датчаните.

- В действителност между озвучаването на оргазма и неговия интензитет няма никаква връзка. Шумният секс се обуславя от културни различия.

- Научно е доказано, че най-подходящото време за една жена да се предаде на екстаза е... времето на менструалния цикъл. Причината е в повишената циркулация на кръв в слабините през тези най-тежки дни от месеца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Гост

    6 5 Отговор
    Само простащини пишете,вече се чудя,това да не е порно сайт!!!!!
    Ако не едната,то другата ще пише.
    Няма ли по важни неща за вас бе журналя?!
  • 3 ЯОАО

    6 1 Отговор
    Очаквам скоро заглавие: Кой народ е с най-миризливи изпражнения, за колко минути средно протича един акт на изхождане, кои националности са най-тихи и кои най-шумни при изхождане е т.н..
  • 4 e| komendante

    3 0 Отговор
    Може пък да съм чилиец. Откакто пристанах на Манафов имам такива силни оргазми, че като почна светофара до блока започва да мига само в жълто, а алармите на колите се включват и псето на съседката започва да вие. Оооооохххх!