Last news in Fakti

26 Февруари, 2012 15:39 3 211 0

Британска баба шофира 19 часа

  • английска баба-
  • шофира-
  • 19 часа-
  • в насрещното

Британски съд отне за 15 месеца шофьорската книжка на 83-годишна пенсионерка , съобщава изданието "Кент онлайн".

Морийн Дарвел в продължение на седем мили карала в лентата за насрещно движение на магистрали А303 и М3, преди полицията да я спре.

Достолепната баба заявила на патрула, че е осъзнала своята грешка и просто търси как да влезе в своята половина на платното.
Пред съда тя заявила, че била тръгнала на роднинска сватба в 9 часа на 8 септември 2011 г. Пътуването от Ашфорд до Бристъл трябвало да отнеме 3 часа и половина.

Шофирайки своя син автомобил Nissan Micra, модел 1997 г. тя обаче пропуснала отбивката на магистралата. Спокойна, че има цял ден пред себе си, тя продължила да шофира, като си мислела, че все ще стигне до сватбата.

В крайна сметка не успяла да отиде на празненството, а 19.часовото шофиране й се отразило дотам, че объркала платната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА