20 Август, 2018 16:27 5 243 7

Майка на тризнаци направи шокираща изповед (СНИМКИ)

  • майка-
  • родилка-
  • изповед-
  • история-
  • признание-
  • тризнаци

Истоията ѝ просълзи всички, които са я прочели

Майка на тризнаци направи изповед, която просълзи всички. Историята й не е никак изненадваща или шокираща. А просто "съдбата" на повечето майки, която обаче не всички от тях намират сили да признаят пред света.

"Преди да стана майка, аз бях недостатъчна, непълна и незавършена. Не можах да забременея сама. Бях безплодна. Тялото ми ме провали. Не бях добра. Когато раждах тризначетата си една не умрях. Първите няколко дни не само, че не ги видях, но после не ги и докосвах дълго време. Не бях сигурна в себе си. После към третия им месец спрях да ги кърмя", споделя майката, която пожела да скрие името си, но да покаже снимки от живота си.

"Чувствах се невероятно безпомощна, но се чувствах и неадекватна като майка. Нямах представа какво да правя и се чувствах изтощена през цялото време. Не бях щастлива от себе си и живота ми. Тялото ми се промени драматично. Изобщо не се чувствах добре в кожата си, която се бе разтегнала ужасно заради трите бебета, които носех. Дори се чудех: "Съпругът сигурно вече изобщо не е привлечен сексуално от мен". Не съм достатъчна за него. Не съм красива", споделя още с болка майката.

Така дошъл денят, в който лекарите официално я диагностицирали с пост родилна депресия и й предписали лекарства.

Въпреки, че лекарствата й действали добре отново дошъл ден, в който животът отново станал мрачен, сив и депресиращ.

"В този ден наистина се почувствах недостойна майка. Дъщеря ми почти се удави, докато бяхме на плаж с цялото семейство. Аз се провалих. Не бях се погрижила дъщеря ми да е в безопасност", споделя още майката.

И точно тогава — в най-мрачния ден в живота й тя решава да се вземе в ръце.

"Родих три живота. Едва не загубих едно от децата си и какво... през цялото време само се оплаквах. Не! Няма да го правя повече", казала си смелата майка и решила оттук нататък да се грижи за децата си, семейството си и себе си.

"Направих го. Приех недостатъците си, несъвършенствата си и така станах достоен човек, майка и жена. Спрете да се съмнявате в себе си. Никой не е безгрешен. Няма съвършени майки, но всички сме хора — учим се, спъваме се, падаме, но важното е да се изправим и да продължим напред", призовава жената, преборила се с депресията и съмнението в самата себе си.

И все пак важното е да уточним, че това е една история за "любовта, която има значение". А тази истинска житейска история е на Дезире Фортен от Калифорния.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    7 2 Отговор
    Не е лесно да се грижиш, за три наведнъж!Имаш 2 гърдички, едното бебче, каквото остане за него!
  • 2 Тост

    9 3 Отговор
    "Майка на тризнаци направи шокираща изповед ".......... "Историята й не е никак изненадваща или шокираща.".... и т.н. групотевини у сайто....
  • 3 Иво

    8 2 Отговор
    Освен да ни предоставя интересни ,, факти'', ФАКТИ трябва да се грижи и за правилното им, от граматическа и стилова гледна точка, поднасяне на читателя!
    Мисля, че е недопустимо журналист да не познава правописните норми.
    ( неправилна употреба на запетая, тафталогия и др.)
    p.s. В българския език правилната думичка за родени едно след друго деца е БЛИЗНАЦИ , те могат да бъдат три, четири или ПЕТ БЛИЗНАКА!
    Но не и ,,тризнаци"

    Коментиран от #5

  • 4 навиват ни пружините

    5 2 Отговор
    Много са ми сладки тези статии: майка с 3 деца, пилот, който изневеряваше на жена си. И винаги има хепи енд. Сигурно източникът са сектантски брошури (свидетели на Яхова, 40-те разбойника)... И нали щеше да остава анонимна Дезире-то.
  • 5 толерантен

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "Иво":

    Грешката е в твоя телевизор. Не става дума, ама изобщо за "журналисти". Аз им викам сайтаджиЕ.
  • 6 ШОП

    2 3 Отговор
    Следродилните депресии се дължат на факта че жените са рвърде разглезени кифли чиито очаквания не се покриват с реалността след раждането.всяка бяла жена минава през такъв период. Затова и раждат само по веднъж.... От другата страна са мюсулманите къето ролята на жената в семейството е строго определена и благодарение на това те ще завладеят светът. Толкова
  • 7 ШОП

    1 4 Отговор
    Следродилните депресии се дължат на факта че жените са рвърде разглезени кифли чиито очаквания не се покриват с реалността след раждането.всяка бяла жена минава през такъв период. Затова и раждат само по веднъж.... От другата страна са мюсулманите къето ролята на жената в семейството е строго определена и благодарение на това те ще завладеят светът. Толкова