Last news in Fakti

21 Август, 2018 12:36 13 307 5

Лили Иванова се сроди с... Миглена Ангелова!

  • лили иванова-
  • миглена ангелова

Кузман Примджанов, стана кум на сватбата на племенницата на примата

Лили Иванова се сроди с Миглена Ангелова, след като последният мъж на тв водещата – Кузман Примджанов, стана кум на сватбата на племенницата на примата – Мария, пише в. "Телеграф".

Мадам "Искрено и лично" обаче, не е влязла в ролята на кумицата по решение на младоженците. Причината не е, че дамата в червено не е законно обвързана с 9 години по-младия от нея бизнесмен или за това, че има 4 развода зад гърба си, а защото всеки от тях е искал свой човек сред свидетелите на обреда.

Примджанов се е разписал като авер на жениха, а от страната на булката същото е сторила нейна приятелка.

Според профилите им в социалните мрежи сватбата се е състояла на 20 юни, но до вчера бе строго пазена в тайна заради желанието на звездата да крие всяко събитие от личния си живот.

„Да 'илядите“. От утре поемам кумските си задължения… да давам акъл“, пише Кузман под снимка от сватбата на Мария и Георги.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 регулировчик

    14 1 Отговор
    Бе, да не е обратното - ангелова да се е "сродила"(колко да се
    е "сродила") с ЛИЛИ ИВАНОВА!?
  • 2 месара

    9 3 Отговор
    ама още ли пишете за тая "прима"?!
  • 3 Jon

    3 0 Отговор
    Xa xa
  • 4 гого

    3 0 Отговор
    две стари димящи дула
  • 5 Аз Варна

    1 3 Отговор
    Какви гротесктни физиономии-какво изразяват мимиките:радост,зловещо хилене или демонстрация на жълти ,изтъркани зъби?Липсва самоСтоянка Мутафова със странните импланти на лицето и картината ще е цяла.Дано нямам кошмари вечерта.