12 Септември, 2018 07:00 13 057 0

Вашият хороскоп за днес, 12.09.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018
Вашият хороскоп за днес, 12.09.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Днес се предпазвайте от финансови загуби. Заложете на спокойното темпо на работа, защото само така ще успеете да приключите с всичко планирано в рамките на времето определено за това. Действайте решително при премахване на някои проблеми от административен характер.

Телец

Днес решителността ви ще прави чудеса в професионалната сфера. Опитайте се да сте с точна преценка, относно заобикалящата ви среда и няма да имате основание за притеснения. Внимателно изказвайте мнението си в писмен вид или под формата на заявления на публични места и пред много свидетели.

Близнаци

Днес рискованите инициативи, започнати от вас през изминалите дни, ще ви носят много повече успех. Опитайте се да влагате повече усилия, за да постигнете повече от предварителните си очаквания. Ще се радвате на изобилие в материалната сфера. Осъществете някои желани от вас покупки.

Рак

Днес се опитайте да сте толерантни спрямо грешките, допуснати от страна на делови партньори, подчинени или колеги от службата ви. В случай, че сте решили да поискате ипотека или заем, за да подобрите състоянието на дома си, то това можете да го осъществите без обичайните затруднения.

Лъв

Днес ще имате желание да обхванете повече задачи, но едва ли ще сте в състояние да се справите с всичко, което бихте желали. Плановете ви са прекалено амбициозни. Ще постигнете съгласие с колега по въпрос, който досега е бил спорен и от това ще ви стане по-леко, и ще ви спори повече.

Дева

Работата днес ще ви спори и ще тече гладко, без изненади и сътресения. Текат процеси, които ще ви изведат напред в професионално отношение. Вечерта ще ви се иска да споделите проблем с близък човек и ще търсите компанията му.

Везни

Интересите ви днес ще са насочени към повече дейности. Стремите се хората около вас да остават доволни от вашата работа и не пестите усилията си. Но не се заемайте с въпроси, които само ще ви отдалечат от основните ви ангажименти.

Скорпион

Днес, ако имате затруднения на работното място, не се отказвайте, а работете, докато не останете доволни от свършеното. Имате шанс да приключите заплануваното, въпреки, че е възможно да се върнете повторно към задача, която вече сте правили.

Стрелец

Насочете усилията си в желаната насока и действайте. Плановете ви са амбициозни и ще ви донесат очакваните придобивки. Работата в колектив ще се толерира. Така ще бъдете сигурни, че ще постигнете по-бързи резултати.

Козирог

Задачите, с които ще се заемате днес е добре и да ги довършите докрай, ако искате да получите желаните резултати. Повечето от вас ще бъдат в добро настроение и с лекота ще осъществяват контакти. Обстановката ще е благоприятна за творчески изяви.

Водолей

Все по-осъзнато разбирате нуждата от промяна, както по отношение на вас самите, така и на живота въобще. Да бъдете сред онези, които дават идеи и са готови за действие е от важност за вас. С повече решителност и вяра в себе си ще се справите с възникващите проблеми.

Риби

Ще спечелите, ако насочите усилията си в посока на нещо ново, силно интересуващо ви, и там да търсите шанса си. Не подминавайте добра възможност за изясняване на отношенията с противоречива, но близка до вас личност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА