21 Септември, 2018 11:55 7 012 13

Преслава закърми бебето с чалга

  • преслава-
  • фолк певица-
  • закърми-
  • бебе-
  • чалга-
  • паола-
  • павел-
  • родители-
  • посрещане

Фолк певицата бе посрещната от родилното с диво парти в дома на половинката ѝ Павел

Фолк певицата Преслава бе посрещната у дома с поп фолк ритми и дива чалга, след като бе изписана от родилното. Изпълнителката и новороденото се прибраха в дома на половинката й Павел във вторник.

Наследничката на певицата и бизнесмена ще носи името Паола. Името ѝ всъщност е модерна версия на името на нейния татко. Преслава показа на фенове и приятели името на дъщеричката си със снимка в Instagram, към който написа: "Да си ни жива и здрава малка сладка Палечке - Паола!" Постът бе придружен с емотикони и хаштагове, единият от които гласи: "p&p&p".

Да си ни жива и здрава малка сладка Палечке 👼😘- Паола! ☺️❤️👼🙄💋 #preslava #baby #babygirl #p&p&p #paola #loveyou

A post shared by Preslava (@preslava__) on Sep 18, 2018 at 11:20am PDT

Часове след като напусна болницата, певицата вече посрещаше гости на парти, организирано за здравето на първородната й рожба.

Младите родители оставиха за няколко часа първородната си рожба, за да почерпят приятелите си. Те повериха грижите на наследничката си на майката на Преслава, която ще помага в отглеждането на малката Паола.

Купонът продължи до ранни зори, а младите родители не свалиха усмивките си от щастие през цялото време, пише в."България днес".

Щом певицата прекрачи прага на заведението, мазни кючеци зазвучаха и озвучиха кръчмата. За доброто настроение на гостите в заведението се погрижиха певци и музиканти. Те непрестанно поздравяваха младите родителите от името на техните приятели. Гостите въртяха и сучеха кючеци под арабските ритми, а наздравиците за здравето на малката Паола летяха една след друга.

Преси показа, че вече се чувства добре и почти не седна на стола си, а през цялото време купонясваше с гостите. Само за кратко тя си взе въздух и обърна повече внимание на таткото на детето й.

Чалгата на купона бе преобладаваща, но младите родители спазиха традицията и изиграха хоро в чест на първородната си рожба. Приятели на двойката ги изненадаха с гайдари, които разтуптяха сърцата на гостите. От звуците на народната музика Преслава настръхна и започна да припява песните, които изсвириха майсторите. Младата майка поведе хорото, а до нея се хвана таткото на бебето — Павел.

Всички гости подариха огромни букети на Преслава, а също така я затрупаха с подаръци за бебето. Цялото заведение бе украсено с балони, а на повече от тях пишеше "Добре дошла, Паола".

Редица колеги на Преслава уважиха празненството в чест на детето на певицата. Софи Маринова, Илиян, Джена и Борис Дали бяха сред звездните гости на купона в чест на малката Паола и забавляваха гостите с хитовете си. Именно с тях Преслава поддържа най-голяма връзка и често прекарват времето си заедно, когато са свободни.

Софка пристигна с възлюбения си Гринго и веднага разцелува младата майка. Маринова пожела здраве и късмет на "Малечка Палечка", както Преслава нарича рожба си.

С пристигането си Софка покачи набързо градусите. Тя грабна микрофона и изви глас, с който вдигна гостите на крака. Един от аверите на Павел и Преслава толкова се прехласна по изпълнението на Софи, че едва не я разцелува. Плененият от гласа на Маринова не спря дотук. На по-късно нейно изпълнение той вече бе на масата и се размята в кръшни ритми.

Купонът продължи до късно, след което щастливите родители се прибраха при бебенцето, за което през това време се грижеше баба му.

За 34-годишната певица и любимият ѝ Павел Лазаров мъничката Паола е първото общо дете. Лазаров обаче не за пръв път става родител, за разлика от половинката си. той има 8-годишен син от бившата си съпруга.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГОСТ

    20 4 Отговор
    Не само закърмено, но е и заченато с чалга, а после ще бъде отгледано и възпитано с чалга...
  • 2 месара

    15 1 Отговор
    е чалгарката с кво да го закърми?!
  • 3 Що се учудвате

    17 2 Отговор
    Нали не сте очаквали да е с джаз или класическа музика
  • 4 Брат ми

    14 3 Отговор
    И това малкото горкото, вече е развалена стока.Жалко.
  • 5 Радо

    10 1 Отговор
    Е с кво друго да го закърми? - с арията на Лио от Турандот ли???
  • 6 Лудия касапин

    7 1 Отговор
    Жалко,така се надявах да я закърмят с Cannibal Corpse...
  • 7 Хахо

    6 2 Отговор
    То с какво да го тормози с чалга нали това пее Тя сигорно друга музика не познава. Няма да му пуска рок ,джаз ,поп,и др. Хубави музикални творби за нормални хора.А мазна гадна смърдлива чалга. Да затъпе от рано детето.
  • 8 Не може да бъде

    0 2 Отговор
    Стига беееееееее !!!
  • 9 Паола

    1 2 Отговор
    Традиционно българско име от преди 681 ,кръстена на баба си Памела .
  • 10 Марони

    2 1 Отговор
    Закономерно...Черниката не може да роди круши,ръждата не може да стане злато!
  • 11 ЦСКА умре

    1 2 Отговор
    А ЦСКА умре, але, алеее!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Мъка,мъка....

    0 0 Отговор
    Тя и Сузанита е закърмена с чалга и сега се кърми редовно по три пъти на ден....