Last news in Fakti

1 Октомври, 2018 09:17 9 042 0

Вашият хороскоп за днес, 01.10.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018
Вашият хороскоп за днес, 01.10.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Днес лоялното ви отношение спрямо колегите ще ви даде шанса да се радвате на подкрепата им и в бъдеще. С лекота, присъща само за вас, ще успеете да се преборите с многобройните си задължения и проблеми. В любовта ще получите нужното спокойствие и обич.

Телец

Днес ще можете да постигнете много с всяко нещо, с което се заловите, ако се опитате да преследвате целите си с умерено темпо. С честност се отнасяйте към тези, които са лоялни към вас. Обърнете внимание на здравето си.

Близнаци

Днес можете да овладявате положението във всяка една житейска сфера, благодарение на богатия си опит. Стремете се сами да отгатвате къде се крият вашите шансове и възможности за постигането на стабилност в делови и материален план. Въздържайте се от коренни промени около вас.

Рак

Денят ви ще премине спокойно, в приятна семейна атмосфера. Отделете време за любимо занимание - книга, филм или просто помързелувайте. Имате нужда да "презаредите батериите", защото ви чака натоварена работна седмица.

Лъв

Днес се предпазвайте от силни емоции. Колкото по-широко и гъвкаво гледате на заобикалящия ви свят, толкова е по-малка вероятността да се сблъскате с каквито и да било затруднения. Осъществете пътуване, което от дълго време отлагате и което ще ви донесе много приятни емоции.

Дева

Творческата ви натура ще ви донесе напредък и повишаване на доходите. Успехите ще ви стимулират допълнително и ще търсите начини за нови изяви. Нуждаете се от време и за почивка. Търсете компанията на хора, с които се чувствате добре и можете да се насладите на взаимни удоволствия.

Везни

Днес намирайте разумно решение на текущите проблеми. Като че ли най-важно на този етап от време е търпеливо да подхождате към проблемите. Ще имате и добри възможности, благодарение на които ще постигнете финансова обезпеченост.

Скорпион

Днес с лекота, присъща само за вас, ще успявате да премахвате многобройните си задължения и проблеми от пътя си и да продължавате в правилната за вас посока на развитие. Отделете време и за почивка.

Стрелец

Днес се опитайте да сте максимално концентрирани, за да не допуснете грешки, които ще развалят празничното ви настроение. В любовта ще получавате нужното спокойствие и обич.

Козирог

Днес не се натоварвайте излишно с ангажименти към близки хора. Ще ви е по-скоро трудно да се справите и това може да стане причина за охладняване на отношенията ви. Децата ви имат нужда от вашето внимание - отделете време за разговори с тях.

Водолей

Празничното настроение ще ви завладее днес. Ще се чувствате истински щастливи, в компанията на най-близките и обичани хора. Не прекалявайте с пикантни храни, за да нямате здравословни проблеми.

Риби

Денят е подходящ за среща с приятели, които не се виждали отдавна. Разпределете така бюджета си, за да не изпитате финансови затруднения в близко бъдеще.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА