Last news in Fakti

4 Октомври, 2018 07:00 16 794 1

Вашият хороскоп за днес, 04.10.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018
Вашият хороскоп за днес, 04.10.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще са раздразнителни към всичко, което им създава дискомфорт или е заплаха за текущото ви материално състояние. Напълно възможно е именно на това да се дължи и факта, че сте склонни към промяна на мнението си.

Телец

Днес при никакви обстоятелства не прекалявайте с тревогите от професионален и личен характер. Опитайте се да премахвате и най-малките възможности да си създадете проблеми, които да нарушат по един или друг начин стабилността ви от делови или материален характер.

Близнаци

Денят не е особено благоприятен за финансови въпроси, особено ако в последно време силно сте се надявали, че ситуация може да се промени в тази насока от само себе си. Стремете се да контролирате разходите си.

Рак

Днес можете да овладявате положението във всяка една сфера, благодарение на богатия си житейски опит. Стремете се сами да отгатвате къде се крият вашите шансове и възможности за постигането на стабилност в делови и материален план.

Лъв

Днес се предпазвайте от силни емоции. Колкото по-широко и гъвкаво гледате на заобикалящия ви свят, толкова е по-малка вероятността да се сблъскате с каквито и да било затруднения. Обърнете внимание на най-малките членове от семейството.

Дева

Спокоен ден се очертава за представителите на тази зодия. Ще можете пълноценно да релаксирате и да се отдадете 4на любими занимания. Не пренебрегвайте хората, които имат нужда от вашата компания и внимание.

Везни

Денят ви ще е вълнуващ, ако сте в компанията на приятели и любими хора. Не взимайте страна в спор. Отлично здраве.

Скорпион

Днес имате възможност да си почивате и да се наслаждавате на приятната компания на вашите близки. Преди това обаче се постарайте да си свършите текущите задачи, за да усетите почивката си по-пълноценна. Не се впускайте в любовни авантюри.

Стрелец

Днес ще се отдадете повече на творческите си проекти, въпреки че вероятно ще имате и много други задължения. Посветете достатъчно време и за разговори с вашите деца. Отлично здраве.

Козирог

Днес е добре да не се претоварвате емоционално. Оставете нещата да се случват и приемайте положението такова каквото е. Нова любов. Парични постъпления.

Водолей

Денят ви ще бъде прекрасен. Ще ви изненадат гости, които ще объркат плановете ви, но в крайна сметка това само ще ви повиши настроението и ще имате възможност да се отпуснете и да се забавлявате.

Риби

Действайте разумно и обмислено, не бъдете прибързани и импулсивни. Задачите на работното място изискват добра организация и дисциплина. В личен план си мерете приказките, за да не нараните любим човек.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА умре

    2 1 Отговор
    Аз взривих къщата на комуниста с комунисти вътре.