Last news in Fakti

6 Октомври, 2018 07:00 14 413 1

Вашият хороскоп за днес, 06.10.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018

Ето кои зодии ще се радват на отлично здраве през днешния ден

Вашият хороскоп за днес, 06.10.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Днес ако ви се налага да пътувате бъдете внимателни и спирайте за почивка. Не взимайте страна в чужди спорове. Проявете милосърдие към човек в беда.

Телец

Днес сложете своя дом в ред и след това се отдайте на почивка. Не допускайте дребни проблеми да ви развалят настроението. Здравето ви ще е отлично.

Близнаци

Днес ще се отдадете повече на творческите си проекти, въпреки че вероятно ще имате и много други задължения. Посветете достатъчно време и за разговори с вашите деца. Отлично здраве.

Рак

Днес късмета ще е с вас. Моментът е благоприятен да се захванете с дръзки инициативи в деловата област, но именно от тях ще спечелите позиции, които ще ви дадат повече власт и по-добри приходи. Здравето ви ще е непоклатимо.

Лъв

Днес не правете промени в домашната обстановка, защото ще възникнат проблеми и това ще ви изнерви. По-добре се отдайте на заслужена почивка, за да сте в прекрасно настроение за утрешния ден.

Дева

Днес не се претоварвайте с домашна работа, за да нямате здравословни проблеми. Отделете време само за себе си. Не допускайте да ви се бъркат в отношенията с вашия интимен партньор.

Везни

Днес си правете точни сметки и купувайте само най-необходимото, за да нямате финансови проблеми в последствие. Отделете си достатъчно време за почивка. Не прекалявайте с пикантни храни.

Скорпион

Днес поставете дома си в ред и след това се отдайте на заслужена почивка. Не допускайте незначителни проблеми да ви развалят доброто ви настроение.

Стрелец

Днес проявете съчувствие и помогнете на човек в нужда. Добротата ви ще бъде възнаградена. Не бъдете припряни в нещата, които вършите. Отделете време за почивка, за да сте в по-добра форма.

Козирог

Днес не пропускайте да обърнете внимание на най-малките членове на вашето семейство. Не се дистанцирайте от хората. Обърнете внимание на здравето си.

Водолей

Днес, след като приключите с домашната работа, се отдайте на релаксиращи процедури и почивка. Не взимайте страна в спор, за да не изтълкуват грешно вашето мнение.

Риби

Не всичко ще върви по план през днешния ден, но не унивайте, с бързи действия и помощ и близките ще се справите с изникнали ангажименти и ще можете да се отдадете на по-приятни занимания. Добре е да обърнете внимание на здравето си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА умре

    4 3 Отговор
    Аз убих комунист