Last news in Fakti

5 Октомври, 2018 11:33 17 043 13

Най-накрая във "Фермата" се случи нещо, чакано от седмици

  • фермата-
  • очаквано-
  • чакане-
  • изненада-
  • риалити

След като седмици наред жените във „Фермата“ яростно се елиминираха една друга, най-накрая на арената ще се състои първият мъжки дуел. Фермерът на седмицата Нури реши, че е дошло времето да започне да премахва конкурентите си за голямата награда от 100 000 лева и младокът Роман се оказва първата му жертва.

Тази седмица помакът се спря на емигранта в Германия и на щурата софиянка Христина при избора си на ратаи. Още тогава Роман беше убеден, че заема тази позиция само и единствено, за да бъде изпратен на дуел, където да се бори за оставането си в шоуто. Затова и думите на Нури, че той е първият дуелист изобщо не го изненадаха. Роман очакваше битката.

Решението на помака не изненада и съфермерите му. Циганинът Цецо беше категоричен, че Нури само се прави на смирен, а всъщност е амбициран и силно устремен към голямата награда. За предстоящия дуел с Роман явно е предусещал и Ивайло Караньотов. Малко преди церемонията за избор на дуелист, той посъветва младия емигрант да избере Цецо за свой конкурент, защото срещу него има сравнително по-голям шанс да грабне победата в дуела и да се завърне във „Фермата“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Търси добрата новина

    18 3 Отговор
    Аз ПЪК си помислих ЧЕ Иван и Андрей ги е УДАРИЛ ГРЪМ !!! ако МЪ разбира,Ти
  • 2 Bubbles

    16 3 Отговор
    Кой нормален гледа Спермата и Бай брадър?
    Защо изобщо занимавате хората с тия щуротии?

    Коментиран от #12

  • 3 ПРЪЧА

    12 3 Отговор
    КОЙ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ПРОСТАЩИНИТЕ ВИ БЕ ФАКТИ?!?!?!
  • 4 Гого

    11 0 Отговор
    Фермата стана копие на Vip Brother нещата се случват дирижирано няма нищо естествено освен животните .

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Маленакис

    0 0 Отговор
    Иво не се излагайте с тези малки к...и имаш най красивата жена в този свят пазия защото всеки ден за нея мислят хиляди....не се излагайте.
  • 7 жалко

    11 4 Отговор
    Че не е кой знае какво предаване, го виждаме всички.Но с набутването на мазния циганин, изживяващ се като фактор от голяма величина, простакесата от София, нуждаеща се спешно от успокоителни и уроци по възпитание, тъпичката хубавелка и вресливата лелка, предаването наближава дъното по критерии и морал. От друга страна , съвсем логично се очертава истината, че умните и можещите са различни и са.......извън България! Набутвайки подобни екземпляри, едва ли предаването може да разчита , че ще върне българите/ не циганите/ отвън.Жалко за България - останаха само цецовци и христини.

    Коментиран от #9

  • 8 До пръча

    1 1 Отговор
    Явно ти, след като си влязъл и четеш.
  • 9 табсо

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "жалко":

    За всекиго,има място под слънцето..според теб глуповатите са в фермата,а умничките,зад граница..а интригантите и нагаждачите като стефан на гала,плачков на м.попова..къде са,ами при трамплинчетата,използващи бившите си,,гаджета,,да станат випчета..колев-м.илиева..папи/кекса/-дара..абе всичко е манипулация..

    Коментиран от #10

  • 10 жалко

    3 1 Отговор

    До коментар #9 от "табсо":

    Прав си - има място под слънцето, но това място не е само право, а и задължение.Човек трябва да се развива и да се опитва да бъде полезен.Не само да крещи, дс пие и обижда жените.Това е въпрос на възпитание и самосъзнание.Такива във Фермата при тези участници-Цецо , Христина и Радка, не виждам.А що се отнася до персонажите в Биг брадър, гледах само първия сезон и се отказах-там е пълна деградация.
  • 11 Rrr

    7 0 Отговор
    Не съм хейтър но коментара ми ще е такъв.ако случайно Иван и Андрей прочетат коментара ми искам да им кажа че с това фалшиво агитиране на българите в чужбина да се върнат в българия държавата с най мизерно заплащане,условия на труд,здравеопазване и най некачествени и скъпи храни при положение че си движите бизнеса който имате в София и се чудите в кой мол да похарчите една шапка с пари за разглезените си жени и деца ми затвърждава мнението че сте най фалшивите и лицемерни водещи.Ако си мислите че телевизиите трупат рейтинг понеже предаването ви е хубаво се лъжете,просто в българия освен двете големи телевизии няма какво друго да се гледа.Българите в чужбина ще се върнат сами без да ги агитирате само ако видят че условията за живот се променят към по добро но честно казано не виждам как това ще стане.

    Коментиран от #13

  • 12 Фермер

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Bubbles":

    Бай брадър не,но фермата си е стойностно предаване.
  • 13 жалко

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Rrr":

    Съвсем правилно! Защо хората не се опитват да смилат информацията- шоу, филм, реалити и каквото и да е, а просто наготово я глътват.Освен очите, трябва и мозъкът да работи, но къде ти толкова сили...