Last news in Fakti

25 Октомври, 2018 07:00 19 482 1

Вашият хороскоп за днес, 25.10.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018

Спокоен ден за някои от зодиите

Вашият хороскоп за днес, 25.10.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Ще останете поласкани от нечие внимание. Търпението и старанието ви да се справите с всяка ситуация, в която попадате, ще ви помогне да не оставяте нерешен проблем. Възможност за нова професионална реализация.

Телец

Днес някои негативни аспекти от миналото отново могат да ви напомнят за съществуването си. Ще получите радостни новини, засягащи пряко личния ви живот. Приемете с отворени обятия нови приятели и познати в обкръжението си.

Близнаци

Днес приключете навреме с някои проблеми от личен характер. Използвайте останалата част от деня, за да прокарате път на своя идея или професионална инициатива пред началници или делови партньори.

Рак

Днес внимателно търсете нови възможности за по-добро професионално развитие. Преценявайте обективно хората, с които искате да работите по бъдещи проекти. Въздържайте се от съмнителни финансови операции.

Лъв

Денят ви ще бъде изпълнен с много приятни емоции, ще ви зарадват с много хубава новина и най-накрая ще можете да си отдъхнете и да се позабавлявате. Не отказвайте помощ на човек в нужда.

Дева

Денят ви ще премине спокойно в приятна обстановка. Вечерта приемете предложение за посещение на културно мероприятие - ще се заредите с положителна енергия.

Везни

Днес направете точен разчет на приходи и разходи, защото така по-лесно ще посрещате задълженията си. Не взимайте страна в спор. Не пренебрегвайте интимната си половинка. Отлично здраве.

Скорпион

Днес се опитайте така да изградите служебната си програма, че да разполагате с време и за отмора и за срещи с приятели. На част от вас ще се наложи да постигнат съгласие с интимната си половинка по конкретни въпроси от личен или битов характер.

Стрелец

Днес ще можете да постигнете много повече в професионалната сфера, ако се опитате да преследвате целите си с умерено темпо. С честност се отнасяйте към тези, които са лоялни към вас. Не отлагайте разрешаването на здравословен проблем.

Козирог

Денят не е особено благоприятен за нововъведения в професионалната сфера. Стремете се да не задълбочавате вече съществуващи проблеми в материален аспект, като се впуснете в нови инвестиционни проекти.

Водолей

Денят ви ще премине в спокойна среда. Неподходящо е да започвате нови дейности - ще възникнат финансови затруднения. Отделете време за спорт и релаксиращи процедури.

Риби

Днес голяма част от вас лесно ще могат да установят контрол върху живота си, особено като имате ясна представа за стремежите си. Готовността ви за намиране на компромиси ще ви помогне да сте в отличен професионален или личен тандем с интимната половинка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 месара

    1 0 Отговор
    и днес звездите говорят