Last news in Fakti

26 Октомври, 2018 07:00 16 368 1

Вашият хороскоп за днес, 26.10.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018
Вашият хороскоп за днес, 26.10.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Днес имате възможност да работите по-малко и да се наслаждавате на приятни моменти с вашите близки. Преди това обаче се постарайте да си свършите текущите задачи, за да усетите почивката си по-пълноценна. Не се впускайте в любовни авантюри.

Телец

Днес не допускайте до себе си хора, които по някакъв начин ви натоварват психически.Вечерта не оставайте вкъщи, а приемете покана за приятелска среща или посетете културно мероприятие.

Близнаци

Успех в разрешаването на въпроси от делови, финансов и материален характер ще имате днес. Не толкова безпроблемни обаче се очертават въпросите в интимната сфера.

Рак

Не се заемайте с нови задачи в края на работната седмица. По-добре завършете започнат проект. Текат процеси, които ще ви изведат напред в професионално отношение. Вечерта ще ви се иска да споделите проблем с близък човек и ще търсите компанията му.

Лъв

Денят ви ще бъде спокоен и изпълнен с много положителни емоции. Ще проведете дълго отлаган разговор с членове на вашето семейство. Ще се радвате на материални придобивки.

Дева

Днес можете да се радвате на отлични резултати от всяка инициатива, с която се захванете, ако се опитате да използвате фантазията си и оригиналните си хрумвания в тази посока. С лекота ще печелите възхищението на любим човек.

Везни

Днес се отдайте на активна почивка или любимо занимание, задачите в работата не са спешни. Моментът е подходящ за предприемане на конкретни стъпки, благодарение на които ще спечелите човек, който много харесвате.

Скорпион

Днес ще можете да постигнете много от заплануваното, ако поискате помощ от вашите близки. С честност се отнасяйте към тези, които са лоялни към вас. Отзивчиви останете към по-слабите от вас, защото не знаете на вас какво ви предстои в бъдеще време.

Стрелец

Днес мерете приказките си, защото може да обидите ваш приятел, само защото сте преуморени и изнервени. Отделете време само за себе си. Сложете ред в дома си.

Козирог

Спокоен ден, в който ще можете да довършите изостанала работа от изминалата седмица. Споделени ще са чувствата ви в любовта. От приятен характер ще са новините дадени ви от близък приятел.

Водолей

Поради напрегнатата седмица все още не можете да се отпуснете напълно и да оцените компанията на близките си. Не отказвайте събиране. Като сте сред хора, ще забравите умората.

Риби

Ще бъдете обзети от настроение за веселие и ще искате да зарадвате всички ваши близки и любими хора.Трудно ще се справите с всичко през този ден. Направете нещо и за себе си - поглезете се с любима храна или отидете на ресторант.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 месара

    0 0 Отговор
    и днес звездите говорят!