3 Ноември, 2018 00:30 8 237 19

Коя е секс кралицата на зодиака

И кои зодии са в топ 5 в секса

Коя е секс кралицата на зодиака - 1
Снимка: Shutterstock

Проучване на компанията за секс продукти – Lovehoney, разкри кои са зодиите, които най-добре знаят как да се наслаждават на интимната игра. Освен че правят най-добрия секс, същите го и практикуват най-редовно. И така, кой е зодиакалният знак, който може да се похвали с най-много любовни срещи и е най-доволен от секса? Резултатите вече са факт - това са ослепителните и винаги усмихнати, човеколюбивите и волеви представители на зодия Водолей!

На въпроса с колко страстни приключения в леглото могат да се похвалят, именно те дали най-голям брой положителни отговори. Родените между 20 януари и 18 февруари се наслаждават на много горещи и разтапящи моменти от сексуално естество и никога не им е скучно, пише woman.bg. Те са описани като непредвидими в секса, интересни, изобретателни и находчиви, а също така и винаги осигуряващи вълнение. Наред с всичко това, се оказва, че са и много лоялни партньори.

И така, как изглежда класацията с топ 5 на зодиите, които правят най-много секс и изпитват най-пълно удовлетворение от него, нека видим сега:

1. Водолей

2. Телец

3. Риби

4. Дева

5. Лъв

Половината от участниците в изследването казват, че вярват в хороскопите и астрологията. Всеки пети мисли, че зодията е важна, за да потръгне връзката и трябва неговата зодия и тази на половинката да си подхождат. Рибите обичат да влизат в роли и да се обличат необичайно за играта, а Раците са най-чувствените любовници. Везните обичат по-грубия секс, а Овните биха изпробвали белезници и въжета за половия акт, сочат резултатите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шампиона

    34 7 Отговор
    Олеле майко...Спал съм с водолей, пълен труп..Буквално си правех секс сам..Най-добрата на която съм попадал е скорпион..
  • 2 www

    21 4 Отговор
    Статията не струва! Скорпионките могат да ти скрият шапката! На второ място в моята класация са овните.

    Коментиран от #9

  • 3 Тръмп

    11 9 Отговор
    Скорпионките са извън класацията,защото другите са втора цигулка!:)

    Коментиран от #11

  • 4 hold up

    1 2 Отговор
    Ураааааааа!!Пак съм тук.....!!!?
  • 5 696969

    10 1 Отговор
    Венелина, ти си моята секс кралица, силно те искам, горещо те желая, спирам дотук за да не ме банне модераста, страхотна си
  • 6 Скорпион сте прави

    9 0 Отговор
    Срашни карабатаци са
  • 7 гощо

    10 0 Отговор
    Жената Рак е страшна кОвра.Не че прави страшен секс ма не отказва.Само си поискаш и разтваря крачета.
  • 8 Радо

    13 0 Отговор
    Бря, то не била никак проста работа чиляк да прави хубав секс!!!...първо трябва да я разузная каква зодия е, че си пасне с моята, после да си видя асцедента как ми се отразява в третата фаза на затъмнението на Юпитер, и ако Луната е във фаза на пълнолуние, тогава чак може да се надявам....и накрая, ако ми стане все пак.
  • 9 Курягър

    4 4 Отговор

    До коментар #2 от "www":

    Прво в десятка улучи от раз! Само че Овена е по- забавен за съжителство от скорпионката!
  • 10 гост

    3 1 Отговор
    До шампиона! Като си спал, как си разбрал? Това в кръга на майтапа. Но нещо в класацията куца.
  • 11 ЦСКА умре

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "Тръмп":

    Заради теб САЩ не е на световно!
  • 12 АйдеБе

    5 0 Отговор
    Най-хубавата дългогодишна връзка и да съм сигурен,че не е хващала друг е моята приятелка дясната ръка,всичко друго е презумция
  • 13 жоро уудстока

    4 0 Отговор
    кралица е 13-та зодия-"любовницата"
  • 14 Прост

    8 0 Отговор
    Няма по, по, най от всеки зодиакален знак жената с подходящия мъж е ненаситна любовчийка....две неща гледат с възхищение и обожание ..яко надървен ..и яка пачка ...не могат да отстоят и на двете ...
  • 15 Алиса в страната на чудесата

    3 2 Отговор
    Я виж ти! Аз пък винаги съм се чудела, след като съм Везна, защо толкова обичам грубия секс, тъй като навсякъде съм чела, че Везните били нежни и нерешителни, включително и в секса... Днес преди обяд правихме с гаджето доста як анален секс.. довечера ще продължим, надявам се... Той пък е Близнаци, ако има значение и си го бива мъжагата! Така че, благодаря за уточнението за моята зодия, Вени!

    Коментиран от #18

  • 16 използвачът без срам

    1 2 Отговор
    Моето гадже пък цел ден не мое се отдели отдели от мен!Скорпион отсекъде шампион и свети като лампион ..!Всеки се хвали, и аз реших да се похваля,че не е хубаво човек цял живот да е девствен.... в ушите де.....!!!!!! Сигурно и там ще е хубаво....!
  • 17 Ягуара

    2 1 Отговор
    Бившата ми беше дева и все едно е. еш дърво
  • 18 срамежливко

    0 1 Отговор

    До коментар #15 от "Алиса в страната на чудесата":

    как да няма значение зодията-като е близнак,да има такъв и на пениса,да ти запълни двуцевката...чак се изчервих.
  • 19 Интересно

    0 0 Отговор
    Кога венелина ще го оближе.аз съм приготвил вазелина.