19 Март, 2012 13:26 1 675 0

Няма лъжа: Батман срещу разбойници в Бразилия (видео)

  • бразилия-
  • батман-
  • деца-
  • престъпност

Бразилската полиция измисли хитър ход да противодейства на малолетната престъпност в щата Сао Пауло, който се слави с доста високи нива на негативното явление. В град Таубате е нает не кой да е, а Батман. Облечен с типичния си черен костюм, човекът-прилеп работи за превенция на детската престъпност, пише британският вестник „Дейли телеграф“.

Костюмът на супергероя е носен от 50-годишното пенсионирано ченге Андре Луиз Пиньейро. Основното му занимание е да изнася училищни лекции пред тълпи ентусиазирани деца. Батман ги съветва да не взимат участие в „популярния“ в града трафик на дрога.

Пиньейро е убеден, че работата,  която върши, далеч не е за подценяване пред истинското преследване на престъпниците. „Помагам на децата да не станат престъпници. Това е битката на живота ми“, казва супергероят. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА