19 Ноември, 2018 07:00 13 206 1

Вашият хороскоп за днес, 19.11.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018

Вижте как ще започне новата седмица за всяка от зодиите

Вашият хороскоп за днес, 19.11.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес трябва да направите някои разплащания, но няма начин, трябва и да се дава от време на време. Не се впускайте в спорове, особено със служители на закона, не е във ваша полза, дори може да си докарате някоя глоба.

Телец

Още един ден с независещи от вас обстоятелства и действия. Оставете се и днес да ви носи течението, а за активни действия има време. Днес е ден за анализи и вглеждане в себе си.

Близнаци

Днес ще трябва да обсъдите някои делови въпроси, свързани с хората, с които пряко работите. Изслушайте и тяхната гледна точка, преди да си съставите мнение. Гледайте да не влизате в спорове, безполезни са.

Рак

Малко по-напрегнати ще се чувствате днес и то заради собствената си словоохотливост. След като сте поели толкова много обещания, ще трябва да се справите и със сроковете, които са ви поставили. Шофирайте внимателно и се оглеждайте повече, ако сте пешеходци.

Лъв

Едва ли ще се чувствате много комфортно днес. Трудно ще ви е да се настроите на работна вълна. Макар че едва ли ще ви позволят дълго време да се аклиматизирате, но не реагирайте твърде остро на репликите, които ви отправят.

Дева

Днес може да ви се дойде малко нанагорно, доста неща ще имате за свършване. Не се опитвайте да направите всичко, така или иначе без чужда помощ няма да се справите. Действайте с пестене на силите си.

Везни

Днес ще сте бързи и яростни и може би това ще е вашата рецепта за успех. Имайте предвид обаче, че няма да важи винаги, така че използвайте момента.

Скорпион

Започнете деня с план за действие. Е, може плановете ви да не задействат, но поне ще сте внесли някакъв ред в нещата. Вечерта е подходяща за срещи с приятели на съкровени разговори.

Стрелец

Очаква ви доста несвършена работа и е най-добре да се мобилизирате, вместо да търсите виновни. Ще се чувствате доста по-енергични от обикновено и е добре да вложите повече енергия в задълженията си, но внимавайте да не си причините някоя телесна повреда от много бързане.

Козирог

Ще трябва да организирате неща, които не са ваша работа, но пък ще ви е забавно да го правите. Днес е чудесен ден за сериозни предложения, особено към хората, които обичате, но не хранете прекалено големи надежди.

Водолей

Започнете този ден с преглед на кореспонденцията си, ще се окаже че имате някои интересни предложения, на които не сте успели да обърнете внимание. Добър ден за обсъждане на бъдещи планове, но не е подходящ за окончателно приключване.

Риби

Днес ще се чувствате далече по-добре, отколкото през изминалите дни, може би, защото ви се струва, че сте по-полезни с това, което правите в момента. Всъщност труда облагородява човека, но не се опиянявайте от собственото си величие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 месара

    0 0 Отговор
    звездите няма ли да протестират?!