23 Ноември, 2018 07:00 10 779 0

Вашият хороскоп за днес, 23.11.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018

Сложен ден за Лъва и Скорпиона, приятен ден за Стрелеца

Вашият хороскоп за днес, 23.11.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Вместо да релаксирате, трупате работа и задължения. Винаги има начин всичко да се нареди лесно и бързо, само трябва да го потърсите и да не се отказвате лесно от тази задача.

Телец

Основните ви ангажименти ще се насочени към дома, може би има някои неща да се ремонтират. Малко сте закъснели, но е добре да приключите с тези битови неволи. Днес се опитайте да бъдете по-мили с околните.

Близнаци

Днес ще се чувствате малко неадекватни. Най-добре приключете със започнатото и не начевайте нови неща, изчакайте утре, тогава повече ще ви спори.

Рак

Отново са ви налегнали парични грижи, няма начин – сега се плащат сметките.Важното е да знаете,че винаги има друг вариант да набавите пари, пък както казват - Вселената е щедра.

Лъв

Днес е доста сложен ден за вас. Ще трябва да решавате разни неща, които не знаете дали искате или не. Настроението ви е доста смайващо – ту сте като буреносен облак, ту сте като ясно слънце, доста сте трудни за общуване.

Дева

Вие сте просто щастливци, чакат ви пътешествия, макар и само пред екрана на телевизора. Днес не се отнасяйте прекалено в планове за бъдещи приятни изживявания, отделете малко внимание и на преките си задължения, няма да ви е трудно да приключите набързо.

Везни

Притеснявайте се до обяд, защото после изобщо няма да ви е до спотаени емоции и скрити чувства (ако изобщо вие разполагате с такива). Следобед ще сте готови да се опълчите на всеки и просто да се забавлявате с реакциите на хората. Е, не прекалявайте с провокациите все пак.

Скорпион

Доста сложен се очертава днешният ден. Не вярвайте на всичко, което чувате, защото само ще се ядосвате. В къщи могат да възникнат сериозни противоречия, заради желанието ви за повече свободно време. По-добре не дискутирайте нищо важно днес, само ще развалите деня на всички.

Стрелец

Отдавна не сте имали толкова приятен и забавен ден. Вие, разбира се може да изпортите всичко с капризи и мрънкане, но имайте предвид, че звездите ви поднасят на тепсия цялото разнообразие, от което се нуждаете.

Козирог

Днес няма да ви се работи много много. Може да е края на ноември, но това е един добър повод да се повеселите и дори да помислите къде бихте да сте след още един месец.

Водолей

Активен участник сте в движението, дали е от място на място или са някакви сложни мисли, вие си знаете, важното е нещата да се развиват. Имайте предвид, че може да ви дойдат неочаквани гости, така че имайте нещо за подходящо под ръка.

Риби

Чудесен ден. Оставете повече време за срещи с приятели и за любимите си занимания. Домакинските задължения можете да поотложите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА