30 Ноември, 2018 07:00 15 156 0

Вашият хороскоп за днес, 30.11.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018

Вижте на какво да посветите петъчния ден според астрологичната прогноза

Вашият хороскоп за днес, 30.11.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Не се напъвайте да направите всичко сами, няма да ви се отдаде. Днес ще сте зависими от мнението и действията на хората около вас. Денят е подходящ за лично творчество, само не прибързвайте.

Телец

Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще ви върви в любовните връзки. Ако се занимавате с творческа дейност днес ще сте по-продуктивни от обичайното, стига да не ви домързява.

Близнаци

Разсеяността не е порок. Пък и на вас често ви се случва,така че никой няма да ви придиря. Само гледайте да не забравите къде се намирате, не се разсейвате с дреболии.

Рак

До ранния следобед ще имате доста ангажименти, които вероятно ще са ви приятни. Денят е много подходящ за приятелски срещи и обмен на информация. Вечерта ще ви се иска да посветите на дома си и да го направите по-приятен и уютен.

Лъв

Добре е да помислите с какво трябва да се подсигурите преди да започнете с активната работа.Нали знаете - първо плана, после действието.

Дева

Този ден определено предполага по-философско и лежерно разположение. Можете да помързелувате или да се пошляете. Най-хубавото е, че може да решите сами какво наистина ви се прави.

Везни

Доста еуфоричен ден. Ще пръскате обещания наляво и надясно, все пак помислете дали ще успеете да ги изпълните. Погледът ви върху живота ще е по-философски и ще ви се стори, че светът изведнъж е станал по-приятен за живеене.

Скорпион

Може да се чувствате малко по-нервни и раздразнителни. Ще ви се ще да приключите с всички излишни и дразнещи ангажименти. Направете го, че да започнете декември начисто и отначало.

Стрелец

Днес ще трябва да балансирате между собствените си желания и тези на хората, с които имате контакт. Толерантност няма да ви липсва, но все пак се наложи да се съобразите и с чуждото мнение, не се дразнете заради това, може би и другите имат право.

Козирог

Очакват ви доста неща за вършене. Намалете малко темпото, трябва да ви останат сили за утре. Пък и нещата могат да се вършат с настроение. И, естествено, с помощници.

Водолей

Ще сте загрижени главно за семейните си дела. Може да ви се наложи да пътувате в тази връзка. Може да сте малко по-нервни, но това няма да помогне на по-бързия развой на събитията, така че карайте по-спокойно.

Риби

Днес ще сте особено чувствителни към всичко, което става около вас. Не се впечатлявайте твърде от думите на хората, защото днес и без друго не са много сериозни. Денят е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА