Last news in Fakti

23 Март, 2012 18:38 1 837 0

Софи избра стайлинга за клипа си

  • софи маринова-
  • стайлинг-
  • клип-
  • „love unlimited”-
  • евровизия

Софи Маринова избра за клипа си на „Love Unlimited” стайлинга. Стилист на Софи е Антония Йорданова. Тя обясни, че визията на певицата е изключително изчистена, елегантна и нежна, без типичните за нея ярки цветове и бижута. Тя ще бъде в бежова рокля.

Клипът към песента на Софи Маринова „Love Unlimited” разказва пет истории за любовта и как тя се изживява във всичките ú измерения – не само между мъжа и жената, но и между приятели, в семейството и т.н. Самата Софи присъства в сравнително малко кадри, но играе ролята на обединяващ образ между петте истории.

Режисьор на видеото е Ники Нанков, който не само е печелил много международни награди, но е изградил име на един от най-креативните и оригинални автори на музикални ленти в България. Професионализмът на Ники Нанков е доказан. Освен с Лили Иванова, той работи с Нели Рангелова, Елица Тодорова, Аксиния, Жорж и много други популярни български звезди.

За клипа на Love Unlimitet Нанков сподели: „Общата тема е любовта. Не във формата – мъжът-жената, а във всичките ú форми, които съществуват. Ролята на Софи – тя ще бъде нишката, която ще води цялото филмче. Тя ще дарява тази любов на света.”

Видеоклипът се очаква да бъде готов в края на март.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА