Last news in Fakti

25 Март, 2012 11:54 1 996 0

Георги Христов записва в Милано

  • георги христов-
  • песен-
  • запис-
  • милано-
  • джани фиорелино

Георги Христов се завърна от Милано, където в студиото на италианския му колега Джани Фиорелино записаха новата си дуетна песен  Anime („Души”). Проектът е с хуманитарна кауза и има за цел да провокира съпричастност към проблема на милионите гладуващи деца по света, съобщиха от екипа на българския певец. 

Композицията ще бъде включена в новия албум на Джани Фиорелино, чиято промоция ще се състои в Италия на 10 април със специалното участие на нашия певец.

Очаква се Джани да бъде гост-изпълнител на спектакъла на Георги Христов „30 златни” на 3 май в НДК, за да представят Anime и на българската публика.

Билети за концерта се продават на касите на НДК, eventim.bg и ticketpro.bg. 

Дуетът Георги Христов – Джани Фиорелино спечели милиони почитатели у нас и зад граница с първия си проект Sogno през  2008 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА