3 Януари, 2019 15:24 13 241 14

Гримьорът Цецо Андреев срина Емануела

  • цецо андреев-
  • емануела-
  • златка райкова-
  • гримьор

Гримьорът на фолк певиците споделя подробности за отношенията си с тях

Цецо Андреев е популярен като гримьорът на звездите. Сред известните му клиентки са почти всички актуални фолк певици - Алисия, Преслава, Емилия, плеймейтката Златка Райкова, тв водещата Венета Райкова, актрисата Ралица Паскалева, тийнсензацията Гери-Никол и още много. Доскоро работеше успешно с певицата Емануела, но двамата сътвориха чудовищен скандал по време на участието си във "ВИП Брадър" и се превърнаха във врагове.

Ето какво сподели гримьорът в интервю пред репортера на "Блиц" Красимир Красимиров за отношенията си с фолк певицата Емануела, защо пази гърба на Златка и на коя изпълнителка ще бъде признателен до живот.

- Сам призна, че да участваш в „Биг Брадър“ е сбъдната твоя мечта. Размина ли се очакваното с реалността?

- Въобще нищо не ме изненада, всичко се случи, така както си го представях. Скандалът с Емануела също беше очакван. Бях надушил накъде отиват нещата и знаех, че краят на нашето приятелство и съвместна работа е наближил. Просто не очаквах да се случи във формата.

- Показа ли истинската си същност вътре или имаше известни спирачки относно поведението си?

- Никакви спирачки не съм имал. Забравих за камерите още на третия ден.

- Загуби приятелството си с Емануела заради смешен скандал. Как се стигна до него, какво те провокира?

- Ядосаха ме някои нейни постъпки. Като страничен наблюдател видях как целенасочено провокира Златка, непрекъснато сватосваше Уош и Джулиана, след като казаха, че не искат да ги свързват по този начин. Това цялото нещо го наблюдавах до момента, в който не ме провокира и мен. Можех да кажа и още повече неща, но не беше уместно пред толкова камери в Къщата.

- Емануела твърди, че си се ядосал, че е посочила Николета Лозанова за по-красива от Златка Райкова…

- Няма такова нещо. Няколко човека я номинираха за изгонване, включително и аз. Тя не го очакваше от мен и оттогава се озлоби. Тя не можа да приеме, че я номинирам в играта, а не в живота. Тогава ми каза, че съм я бил номинирал, за да се подмазвам на Златка и Благо. А аз нямаше как да знам, че и те ще гласуват против нея. В Къщата е забранено обсъждането на номинации.

- Доста ревностно пазеше гърба на Златка и имаше хора, които те обявиха за нейно куче-пазач…

- Пожелавам на всички да имат приятелка като Златка, както и приятел като мен. Хората завиждат, защото през живота си не са виждали такова приятелство. Нормално е да си пазим гърба при положение, че сме най-добри приятели.

- Как се запознахте със Златка?

- Преди около 5 години се запознахме и от първия ден се надушихме. Оттогава сме неразделни.

- Знаеш ли защо Благо се отказа от предложението си за брак към нея и какво се случи с пръстена, който поиска от „Биг Брадър“?

- Бях много изненадан, че мисли да й предложи в Къщата. Още не съм гледал всички епизоди и нямам идея какво са излъчвали. Така и не остана време да обсъдим тази негова идея и впоследствие какво се случи, че не й падна на колене.

- Работиш с много фолк певици. Смяташ ли, че от солидарност към Емануела ще прекратят отношенията си с теб?

- Сами видяхте, че Преслава и Алисия дойдоха в студиото на „Биг Брадър“ да ме защитават. Хората знаят Емануела какво представлява и дори да не го показват в публичното пространство те са съгласни с мен.

- Наистина ли певиците ти споделят тайните си и изпортвал ли си ги някога?

- Споделят толкова, колкото е подходящо за салон. Не ми казват неща, които са на живот и смърт. Все пак в салона има много хора и всеки може да те чуе, дори някоя друга певица да подаде уше към разговора ни. Казват ми неща, които не ги бърка, че евентуално някой може да ги чуе и да ги разкаже на друго място. Но с Алисия сме изключително близки и си споделяме и по-съкровени тайни. Никой от нас обаче не тръби личните истории пред други хора.

- Освен Алисия, имаш ли други приятелки сред популярните ти клиентки?

- Златка Райкова, Алисия и Преслава, макар с нея да не се виждаме толкова често, но мога да разчитам на нея за всичко. Сам не можах да повярвам, че тя е отишла в студиото на „Брадъра“ да ме защитава.

- Какво каза семейството ти за твоето участие в риалити формата?

- Подкрепят ме и са доволни от участието ми. Вътре най-много се притеснявах да не ги изложа по някакъв начин. Те живеят за мнението на хората, докато на мен не ми пука какво ще напишат и какъв ще ме изкарат.

- Би ли участвал и в друго риалити, например в „Като две капки вода“?

- Бих, бих… Да, бих участвал в „Като две капки вода“ и даже смятам, че това е моето място. По имитирането съм супер, пеенето също ми се отдава и просто ще ги разбия, ако ме поканят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 JannetteAnderson

    2 39 Отговор
    Изкарвам над $ 7k на месец на непълно работно време. Непрекъснато чувах други хора да ми казват колко пари могат да направят онлайн, така че реших да погледна в него. Е, започвам сега и променях живота си.


    ➨➨➨➨➨ www.WebJob33.Com

    Коментиран от #10

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Мимо

    40 2 Отговор
    Абе, смятам че ако наистина си толкова оборотен в някоя област и изкарваш достатъчно кинти няма да се самопредлагаш на всякакви бози, само и само да те покажат по телевизията. Плюс това кой "вип" би си зарязал за два месеца бизнеса, за който твърди, че е яко "оборотен", за да участва в някакво извратено, воайорско предаване със затихващи функции? Според мен това са личности, които са "на ръба" , няма лев от никъде и са готови да участват във всяка излагация, само и само да приберат някой лев.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Разбирача

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "Мераклия":

    И В ТРЪБАТА ТРЯБВА ЯКО ШПОРЕНЕ НЕ Е ЗА ПРЕНЕБРЕГВАНЕ КОЛЕГА!!!
    НЯМА ДА ПРАВИМ ПОЛВИНЧАТИ РАБОТИ Я! 😂😂
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ЪХЪ

    10 0 Отговор
    Хм "гримьорът на звездите"!
    Кви звезди бе, тва са си най известните проститутки в България!
  • 13 за пореден път

    0 0 Отговор
    Гениалните мисли на един гримьор, наркоман и простак! Освен да благодарим за предоставената възможност да ги четем, нищо друго не ни остава! И защо той говори тези простащини в отсъствието на певицата? Почтено ли е?!
  • 14 Метгонтан

    0 0 Отговор
    Тоя пък къде се пише и той барабар с мъжете ? Изгорен перчем с перхидрол-мяза на див язовец . Пенделско-кифленско поведение , само трябва някой наистина да му направи италиански грим на двете оцъклени очи