16 Януари, 2019 07:00 16 269 0

Вашият хороскоп за днес, 16.01.2019 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2019

Близнаците ще следват емоциите си, Стрелците ще се вълнуват предимно от себе си

Вашият хороскоп за днес, 16.01.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Готови сте на всичко в името на целта, която преследвате. Все пак добре е преди това да си дадете сметка за моралната страна на нещата, за да ви е чиста съвестта.

Телец

Направо ще можете да хипнотизирате другите. Внимавайте за какво ще използвате влиянието си. Може доста да ви поизнервят, а тогава трудно ще сдържите нервите си.

Близнаци

Ще действате повече емоционално, отколкото разумно и това може да стане причина за недоразумения. Ще следвате главно инстинктите си.

Рак

Настроени сте за работа и започвате с амбицията да свършите всичко навреме, за да имате повече време за своите си неща. Не се обиждайте на колегите си, определено не са имали нищо лично срещу вас.

Лъв

Ще сте доста самоуверени и готови за действия. Определено има защо. Нещата ще се стичат във ваша полза. И подкрепа от високо място дори ще получите.

Дева

Днес ще се притеснявате най-вече как ще се справите с парите. Подходете към нещата делово и потърсете нови източници на доходи. Хубав ден за практически занимания и реализация на идеите ви.

Везни

Избягвайте разговорите на политически теми. В работата всичко ще се развива чудесно – ще успеете да се представите в най-добрата си светлина. Не вземайте на подбив дори и най-смешните твърдения, а поразсъждавайте върху тях.

Скорпион

Хубав момент да уредите документално някои юридически въпроси и дадете заявка за работа с някои институции. Не се поддавайте на негативни настроения.

Стрелец

Ще ви вълнуват най-вече лични неща – собствените ви настроения и чувства ще определят и поведението ви. Сами знаете, че това не е най-добрият начин да се представите пред обществото.

Козирог

Ще имате желание да прекратите някои стари връзки. Днес ще сте доста категорични, което може да учуди хората, които ви познават. Ако работите с чужди пари, бъдете нащрек. Удобен момент да направите нужните постъпки, за да застраховате нещата, за които се притеснявате.

Водолей

Ще се наложи да говорите доста по телефона и това може да попречи на пряката ви работа. Удобен момент да съберете информацията, която ви е нужна, за да действате.

Риби

Увлечени в мисълта как да съхраните парите забравяте някои по-важни неща. Обърнете внимание на хората около вас и си дайте сметка дали не ги наранявате с поведението си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА