Last news in Fakti

18 Януари, 2019 15:55 13 559 7

Иван Ласкин понесъл тежка загуба преди да почине

  • иван ласкин-
  • семейство-
  • трудно-
  • загуба-
  • драма-
  • трагедия

Последните месеци за семейството на актьора били изключително тежки

Последните месеци били особено трудни за семейството на Иван Ласкин, който почина навръх Богоявление. Оказа се, че 20 дни преди да издъхне, актьорът е погребал и баба си, която го е отгледала като малък и която той много обичаше, твърди "Уикенд". Тъжната новина бе съобщена от един от братята на театрала – Евгени Ласкин, който още на 15 декември е публикувал в профила си във фейсбук своя снимка с възрастната жена, придружена с емотикон на сърце и думите „Почивай в мир, бабче”.

Иван, който в средата на декември отново беше в болница, приел много тежко загубата на поредния си любим човек. Тъжната вест буквално сринала мъжкаря, който през последната година водеше тежка битка за живота си и която за съжаление загуби на 48 години ден преди имения си ден през 2019-та. Заради влошеното си здравословно състояние той дори не могъл да я изпрати на гробищата, което още повече го сринало. Иван и неговите братя Евгени и Светослав бяха любимите внуци на баба им, която живееше в Пасарел. И тримата мъже се грижеха за нея и често споделяха снимки с нея на общи трапези. Като всяка баба и тя глезила момчетата с баници, сладкиши и вкусни домашни ястия. Тя била и жената, която научила и тримата си внуци да умеят да държат черпака и да готвят мераклийски гозби, добавя изданието.

Иван, Евгени и Светослав погребаха и баща си Славчо, който почина на 70 години. Дълго време актьорът бе скаран с татко си и не поддържаше връзка с него. Двамата се помирили малко преди Славчо Ласкин да почине след кратко боледуване. Смъртта на родителя му била огромен удар за звездата и през септември актьорът преживя поредния здравословен проблем, който го вкара в болница. Въпреки че лекарите категорично му забраняваха да пие, Иван не можа да превъзмогне алкохолизма си. В голямото количество ракия, уиски, вино и водка той давеше мъката си или пък чрез тях изразяваше радостта си. В крайна сметка алкохолът го уби, тъй като му докара цироза и чернодробна недостатъчност. А когато лекарите и близките му започнаха да търсят донор за трансплантация вече бе късно. Близки до семейство Ласкин разкриват, че тримата братя, чиято разлика в годините не е голяма, се разбирали отлично помежду си. Още като деца много се подкрепяли и заедно вършили пакости. И тримата израснали чешити и с доста остър език, но безспорно Иван придоби най-голяма популярност.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ироничен

    33 7 Отговор
    Айде бегай....
    Тежки загуби.... Когато наближаваш 50, нормално е баба ти да не е жива. Странни оправдания за хронична злоупотреба с алкохол. Ако беше шлосер, щяха да го запишат като пияница.
  • 2 hmhmhm

    22 1 Отговор
    аре стига бе , Мара, Ласкин и Тоца ! Както е казано - за мъртвите или добро или нищо ! Спрете вече - доброто го изказахте и изписахте !
  • 3 Дядо Йоцо гледа

    11 2 Отговор
    Реално всеки е загубил някой свой близък човек, баба дядо, вуйчо, чичо, леля, но по скоро алкохолизма е тежка наркомани, и подобни мотиви са несериозни за отключване.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Една БГ

    11 1 Отговор
    Имам чувството, че вече се чудите от къде да изсмучете някаква новина. Толкова много се изписа за Ласкин, светла му памет, че вече става досадно. Намерете по-позитивни новини, хората имат нужда от положителни емоции, а не от драми! Така ще станете по-любим сайт!
  • 6 Рая

    15 0 Отговор
    Еййй тоя Иван...Яд ме е,че си отиде...Готин, с голямо и нежно сърце.Каквото и да си коментираме той и от другата страна си остава готин.С Чочо сега са си заедно.Великани! А ниеще си коментираме...На тях не им пука и им е добре...Сили за близките му.Поклон Иване!
  • 7 Въздържател

    1 0 Отговор
    Стига с този Ласкин, стига с тези тъпотии. Поживя си момчето, поигра в една-две роли, понапи се няколко пъти, па взе че умря. Колко пиянки като него познавах и всичките си отдоха от черен дроб.