Last news in Fakti

3 Април, 2012 11:07 11 537 7

Състоянието на Багата остава тежко

  • благой димитров-
  • багата-
  • състояние-
  • пирогов

Състоянието на Благой Иванов - Багата остава в тежко септично състояние, терапията му в централна реанимация остава същата. Това съобщиха от „Пирогов”.
Той е на ежедневна хемодиализа, заради бъбречната недостатъчност и на апаратно дишане, поради дихателната недостатъчност.
Факти.бг Благой Иванов - Багата бе намушкан с нож в столично заведение рано сутринта на 26 февруари. Багата беше с прободна рана под мишницата, която стигаше до сърцето. Инцидентът стана на столичната улица "Граф Игнатиев" 12 в бар "Айс". В заведението са нахлули 7-8 души с палки, разменени са били кратки реплики и след това е последвал побой, в суматохата е бил намушкан и Багата.
На 13 март  Благой Иванов е бил подложен на втора операция.
За нападението над Багата е задържан 23-годишният Даниел Стефанов –Дъмпела, който остана окончателно в ареста. Софийска градска прокуратура му повдигна обвинение по чл. 115 във връзка с чл. 18 от НК. Разследващият екип е разпитал 17 души, сред които участници в свадата, очевидци и служители на нощното заведение. От извършените разпити се е установило, че най-вероятната причина за скандала и последвалото сбиване е въздействието на голямо количество алкохол, употребено от почти всички членове на двете групи.
25-годишният Благой Иванов е ММА боец, както и състезател по самбо. Багата стана популярен през 2008 година, когато победи на световното първенство по бойно самбо най-добрия тогава – руснака Фьодор Емеляненко и спечели световната титла. Багата започна кариера в САЩ, където подписа договор с американската компания "Bellator". В ММА боевете Багата няма загуба, след като от седем мача е печелил шест, а един е завършил без победител.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    2 0 Отговор
    dano se opravi momcheto
  • 2 Bobi

    2 0 Отговор
    Ще се оправи момчето , той е мъжага и спортист .
  • 3 Методи Методиев

    1 0 Отговор
    Тъжна история! Този велик спортист, който прослави българския спорт е жертва на един криминален престъпник, който срами държавата ни и трови децата ни с наркотици!
    Искренно се надявам, че Багата има вътрешни сили ище успее да се оправи!
    Всички, които му се възхищаваме и го обичаме го подкрепяме и милеем за бързото му възстановяване! УСПЕХ БАГА!
  • 4 Методи Методиев

    1 0 Отговор
    НЕ АЛКОХОЛА Е ПРИЧИНАТА, А ТОВА ЧЕ ЕДИН ПРЕСТЪПНИК НАРКОТРАФИКАНТ СИ ЖЕВЕЕ СПОКОЙНО И СЕ РАЗХОЖДА ПО НОЩНИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ СЪС БОДИГАРДОВЕТЕ СИ И НИКОЙ НА СМЕЕ ДА ГО ПИПНЕ С ПРЪСТ! НЕ ПИШЕТЕ ЩУРОТИИ! ПРЕЗ ЦЕЛИЯТ СИ ЖИВОТ ИМА ПОНЕ 50-ТИНА ЗДРАВИ НАПИВАНИЯ В НОЩНИ ЗАВЕДЕНИЯ И НИКОГА НЕ СЪМ ИЗВАДИЛ НОЖ, ЗА ДА НАРЪГАМ НЯКОЙ. ИМАМ ЕДИН ВЪПРОС: ЗАЩО НА ФЕЙС -КОНТРОЛА НА В ЗАВЕДЕНИЕТО, СЛЕД КАТО СА ПУСНАЛИ ГРУПАТА НА ДЪМПЕЛА, НЕ СА ПОВИШИЛИ ВНИМАНИЕТО СИ КЪМ НЕГОВАТА ГРУПА? ИМАМ И ЕДИН ПРЕДПОЛАГАЕМ ОТГОВОР: "ЗАЩОТО ПО ВСЯКА ВЕРОЯТНОСТ ДЪМПЕЛА ТАМ СИ ПЛАСИРА ДРОГАТА!" А БАГАТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВИНИ,ЧЕ Е ОТИШЪЛ ДА СЕ ПОВЕСЕЛИ! ПАК ЩЕ ПОВТОРЯ НЕ АЛКОХОЛА Е ВИНОВЕН, А ЧУВСТВОТО НА БЕЗНАКАЗАНОСТ У ПРЕСТЪПНИЦИТЕ!
  • 5 един пич

    0 0 Отговор
    тоя Багат трябва някакви големи грехове да има, че да го остави Господ толкова да се мъчи...
  • 6 Иракли Иракли

    0 0 Отговор
    Дано коментара ни стигне до БАГАТА!
    мОМЧЕ,ти си един от НАС приеми нашата морална подкрепа!
    Много от НАС са иструктори по бойно приложни дисциплини от
    МНО и МВР.Макар да нямаме твоята младост ти казваме:ТРЯБВА да
    издържиш,никога с наведена глава!Предстоят ти още МАЧОВЕ!
  • 7 the best

    0 0 Отговор
    аз хем съм в русе, навремето се отвратих от дискотеките точно заради тъпанарите. отиваш да се веселиш с компания, а все някой се заяжда и те принуждава да се биеш. сигурен съм, че багата е бил предизвикан от такива комплексари.