1 Февруари, 2019 08:00 12 646 2

Вашият хороскоп за днес, 01.02.2019 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2019
Вашият хороскоп за днес, 01.02.2019 г. - 1

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Малък Сечко започва с ясни цели и много работа. Като цяло е многообещаващ месец и време не само за любов, а и за сбъднати мечти.

Телец

Готови ли сте за сериозна и упорита работа? Февруари ви предлага шанс да се издигнете в кариерата, да постигнете наистина добри резултати. Магията е в добрите отношения с околните и вслушването в чуждото мнение. Склонни ли сте да приемете?

Близнаци

Един прекрасен месец за вас, който ви носи нови възможности и нови шансове. Мислете мащабно, мислете позитивно. Търсете причината защо нещо може да се случи, а не обратното. А днес просто приемайте нещата като предизвикателство и в никакъв случай не се отчайвайте, помощта е близо.

Рак

Днес присъствието на другите ще е важно, макар и по един предизвикателен начин. Опитайте се да не приемате нещата лично. Постарайте се да се поставите на мястото на другия. И в крайна сметка не забравяйте, че всеки реагира според собствените си лични спомени, което прави нещата доста по-многопластови.

Лъв

Интересно започва февруари. Много неща ще искате да споделите, да разкажете. Възторжена публика ще се намира, естествено. Просто не забравяйте кое е важното.

Дева

Не е точно ден мечта, но определено няма да е съвсем обикновен. Бъдете отворени за необикновени предложения. Опитайте се да излезете извън рамките и просто търсете радостта във всичко.

Везни

Обективността Ви ще бъде леко провокирана от различни субективни прояви и емоционални изблици на околните. Хубаво е да останете спокойни и щастливи при всички обстоятелства, но тогава хората го приемат като липса на съпричастност. Затова днес просто покажете загриженост по най-емоционалния начин, по който можете.

Скорпион

Когато всичко е толкова лично, че чак боли и то през зимата, ами това е този февруари. Спрете да се филмирате и да си мислите, че всички са в конспирация срещу Вас. Повечето хора се вълнуват единствено от себе си. Просто ревизирайте гледната си точка.

Стрелец

Темата за финансите ще е важна през днешния ден, което може да ви накара да се замислите над това какво е ценно за вас. В един по-глобален смисъл финансите са свързани с енергията, която влагаме в нещата, така че анализирайте нещата, усетете кои са вашите пробойни.

Козирог

Петъчен ден, но не съвсем спокоен. Ще имате нужда някой да се погрижи за вас, да ви обърне внимание, да ви изслуша. Просто трябва да си позволите да го поискате от близките.

Водолей

Резултати ще са нужни за вас днес, за да се почувствате спокойни и сигурни. Резултати във всяка една дейност, с която се захванете. Опитайте да не се нервирате и да не пришпорвате нещата, заложете на творческия подход, колкото и да е трудно днес. Слушайте повече и говорете по-малко.

Риби

Сякаш нови пътища се отварят пред погледа ви днес, обзема ви неочакван оптимизъм, вяра, че нещата не са толкова непостижими и трудни. Знаете, че важен е фокусът, така че просто се фокусирайте върху правилните неща.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Зодия

    1 0 Отговор
    Балък!