Last news in Fakti

3 Февруари, 2019 07:00 17 924 2

Вашият хороскоп за днес, 03.02.2019 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2019

Напрегнат ден за Телците. емоционален - за Раците

Вашият хороскоп за днес, 03.02.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес е ден, в който не бива да забравяте да се обадите на приятелите си. Отдайте се на неща, които ви доставят удоволствие, след като сте си изпълнили задълженията, естествено. Любовта, която ще ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа.

Телец

Сравнително труден и напрегнат ден, най-вече в отношенията с противоположния пол. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Възможни са разногласия с по-възрастни хора. Днес не уреждайте административни въпроси.

Близнаци

Сигурно днес телефонът ви ще прегрее от звънене. Не поемайте сериозни обещания към тези, които ви търсят. Точно днес хората имат предимно добри намерения, отколкото желание за реализирането им.

Рак

Емоционален ден. От Вас зависи дали ще позволите на негативните емоции да вземат връх, използвайте пословичната си способност да се владеете и преодолейте лошото си настроение. Макар че винаги ще се намери кой да ви ядоса отново.

Лъв

Доста динамичен ден ви очаква, особено ако работите в сферата на информационните технологии или рекламния бизнес. Днес е много благоприятен ден за срещи, макар че не се препоръчва да се обвързвате с договори точно сега.

Дева

Днес ще имате повече задължения у дома от обикновено. Не се ядосвайте, че всеки се опитва да се измъкне и оставя отговорността на вашите плещи, ще дойде време, когато ситуацията ще се преобърне.

Везни

Днес не е много лек ден за вас, ще трябва да се справяте с доста проблеми, но най-вече със собствената си нервност и неосъществени желания. Не вярвайте на всеки срещнат или на всяка вестникарска статия, днес е много лесно да ви измамят.

Скорпион

Един забързан ден, в който ще имате повече ангажименти, отколкото можете да свършите. Вие вероятно ще справите, ако използвате способността си за въвеждане на ред в нещата, но без да издребнявате.

Стрелец

Вашият ден е доста по-приятен и жизнерадостен, в сравнение с този на околните. Днес едва ли ще ви се върши нещо, но при добра организация можете да намерите кой да свърши по-голяма част от вашата работа.

Козирог

Настроението ви днес ще е просто завидно. А това естествено ще има положителен резултат. Творческото ви вдъхновение ще е на максимална степен, а и желанието да сътворите нещо красиво също. Няма начин да не намерите съмишленици, само кажете.

Водолей

Ще имате да решавате важни въпроси, свързани най-вече с отношението ви към други хора. Проявете по-голяма сериозност. Нещата могат да се развият твърде успешно за вас, но трябва поне да участвате.

Риби

Малко нервни ще се чувствате днес. Всъщност тревогите ви май не са съвсем оправдани. Започнете да действате и ще видите, че всичко си идва на мястото. Просто се налага да подредите обърканите неща и да поразчистите ненужните.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Телец

    1 0 Отговор
    Какви административни въпроси днес да уреждам ?:):):):):):)
  • 2 Зодия

    1 1 Отговор
    Коч.