Last news in Fakti

4 Февруари, 2019 07:00 21 521 1

Вашият хороскоп за днес, 04.02.2019 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2019

Емоционален ден за водните знаци

Вашият хороскоп за днес, 04.02.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата ви може да остане разочарован в очакванията си. Бъдете внимателни в харченето, не се изхвърляйте прекалено. Рано или късно истината за финансовото ви състояние ще се разбере.

Телец

Днес имате реалната възможност да повлияете на начина, по който ще се случват събитията в следващите няколко дни. Оставяйки се на течението, рискувате да си довлечете някои неприятности.

Близнаци

Един забързан ден, в който ще имате повече ангажименти, отколкото можете да свършите. Вие вероятно ще справите, ако използвате способността си за въвеждане на ред в нещата, но без да издребнявате.

Рак

Не ще и дума днес е доста натоварен ден в емоционален план за вас. Не е никак разумно да спазвате диета, защото силите ви много бързо ще се изчерпат. Може да ви устроят някои неприятни изненади. Като цяло днес не е ден за множество служебни ангажименти. По-добре се занимавайте само с рутинни неща.

Лъв

Доста нестандартен ще ви се стори днешният ден, но пък забавен. Може да сте малко прибързани в думите и действията си, но този път околните ще ви приемат по-благосклонно. Все пак проявявайте повече такт.

Дева

Служебната работа ще е толкова много, че няма да имате време за мисли по лични въпроси. Не се опитвайте да спорите с началника си, само ще ви развали настроението. Контактите с по-зрели хора също не са за предпочитане, обърнете внимание на младежта.

Везни

Ще ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Ако имате и тайни връзки става още по-сложно. В крайна сметка може и да не ви е до срещи, защото ще имате доста служебни проблеми.

Скорпион

Подгответе се за един емоционален и забързан ден. Дано сте успели да вместите в графика си една интимна вечеря, защото може и да не ви остане време за това. Добър ден за търговците и занимаващите се с комуникации.

Стрелец

На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да ви останат пари и за утре, че и след това. Дано успеете да разрешите дилемата, защото на помощ отвън все още не можете да разчитате.

Козирог

Отново основната ви грижа ще са парите, колкото и да ви е неприятно. Възможно е днес да се по охарчите покрай някои новополучени сметки. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари.

Водолей

Имате толкова много задачи, че просто умът ви не го побира как ще успеете с всичко. Нали знаете, че нещата не винаги стават по ума. Съдбата се е погрижила за вас. Само недейте да мърморите толкова много, че може да си вземе обратно подаръците.

Риби

Доста емоционален ден. Занимания и задължения няма да ви липсват. Не се впускайте във философско разглеждане на проблемите, така до никъде няма да я докарате. Но пък ще имате късмет каквото и да подхванете.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Венера

    1 0 Отговор
    Парите ви в портмонето ще са като звездите в небето.