6 Февруари, 2019 07:00 24 315 1

Вашият хороскоп за днес, 06.02.2019 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2019

Забързан ден за Козирозите, Рибите - в любовно настроение

Вашият хороскоп за днес, 06.02.2019 г. - 1

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

По-добре е да прекарате деня си в обичайните занимания, вместо да ходите по срещи, пък били те и делови. Най-разумно за вас е да останете насаме със себе си и да обмислите плюсовете и минусите на приключените ангажименти.

Телец

Малко напрегнати ще се чувствате и то главно заради някой друг. Гледайте да не изпадате в дългове. Днес сте много емоционално уязвими, не приемайте всичко което ви кажат лично. Пазете се.

Близнаци

Малко ще поспрат да ви звънят телефоните и да ви търсят по хиляди въпроси, но това не означава, че ще ви остане време за себе си. Домашните и грижите около къщата ще ви напомнят доста осезателно за съществуването си.

Рак

Малко по-нервен е днешният ден, защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. Ще трябва някак да се справите с положението. Може пък ненадейно да получите някое изгодно предложение, макар че трябва да внимавате да не ви подведат.

Лъв

В изблик на приятелски чувства днес може да проявите направо глупава щедрост. Понякога е добре да оставяте хората сами да си учат уроците, без да им се натрапвате. Не всички действат с вашата шеметна бързина.

Дева

Настроението ви днес ще е доста приповдигнато. Сигурно има рожденици наоколо или чисто и просто сте намерили повод да празнувате с приятели. Правилно, в тези студени дни как да се сгрее човек, освен в приятна компания.

Везни

Един чудесен ден, в който най-после ще се чувствате в собствената си кожа. Добър момент да помислите за децата си. Ако все още не сте се сдобили с такива, макар че не пречи да съчетаете двете неща, днес е много подходящ ден за спорт.

Скорпион

Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. На работното си място не давайте ухо на слуховете, само ще ви развалят настроението.

Стрелец

Не се притеснявайте, ако не успеете да свършите всичко, което сте планирали и без друго през изминалата седмица работихте доста усилено, време е да помислите и за отдих. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни.

Козирог

Доста забързан ден, дано сте успели да вместите всичко, което трябва в графика си. Заради претоварването може да пропуснете нещо важно или да претупате нещата, действайте по-спокойно.

Водолей

Доста работа ви очаква през този ден, дори и да не ви се нрави. Добре е да обърнете внимание и на физическото си тяло, днес минете на разтоварваща диета. Бъдете внимателни с електрическите уреди и острите предмети.

Риби

Днес ще ви е трудно да бъдете кратки и ясни, а освен това сте и до болка директни. Дано поне го отдадат на повишеното ви любовно настроение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алооо

    3 0 Отговор
    Тука няма никой