Last news in Fakti

9 Февруари, 2019 07:00 19 499 0

Вашият хороскоп за днес, 09.02.2019 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2019

Изключителен ден за Девите, ден на бурни страсти и опасности за Скорпионите

Вашият хороскоп за днес, 09.02.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Имате добри шансове да успеете, ако не се доверявате на вътрешните си страхове. Прекалено преувеличавате негативните последици и ви е трудно да бъдете обективни. Опитайте да се дистанцирайте от събитията и тогава вземайте каквото и да е решение.

Телец

Притесненията ви са повече от нормалното и единствено те могат да ви провалят. Вярвайте повече в себе си и с вашето усърдие не може да не постигнете желаното.

Близнаци

Ден само за празници и срещи. Използвайте го, за да бъдете по-дълго време с децата си и с хората, които обичате. Подходящ е също и за творчески занимания, ако изобщо ви се прави нещо.

Рак

Днес предразсъдъците ви ще ви поставят сериозни пречки. Бъдете по-организирани, не се разпилявайте в много посоки и не обещавайте нещо, което не сте сигурни, че можете да изпълните.

Лъв

Днес ще имате нужда от лична изява. Ще имате невероятно много идеи, но също така ще искате и да ви аплодират за всички тях. Изглежда не си вярвате достатъчно.

Дева

Един изключителен ден. Ако не прекалявате с подозренията, и се доверите на хората, с които работите, можете наистина да надминете очакванията си. Все пак не е добре и да се предоверявате. Важно е да намерите средния път и да го следвате.

Везни

Хората около вас ще ви провокират към действия. Заложете на екипната работа и резултатите ще бъдат наистина невероятни. Хубав ден за експерименти особено в любовта.

Скорпион

Ден на бурни страсти и опасности, които между впрочем сами ще предизвиквате. Желанието да доминирате и всичко да зависи от вас може да ви изиграе лоша шега.

Стрелец

Не е ден за активни действия. Внимавайте много на кого какво казвате, защото собствените ви думи може да се обърнат срещу вас. И опитайте да не ровите прекалено в душата си, връщайки се към минали събития, освен ако нямате наистина основателна причина.

Козирог

Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както ви се иска. Желанието ви да хармонизирате нещата като сложите някакъв ред може само да провокира неприязън към вас. Не бъдете такива педанти.

Водолей

Вашата доверчивост може да ви изиграе лоша шега. Наблюдателността ви е вашият коз, не го проигравайте напразно. Опитайте да решавате проблемите още в зародиш, вместо после да трябва да гасите пожари.

Риби

Днес ще се чувствате далече по-бодри и свежи от вчера. Свърши работната седмица и вече с радост можете да се отдадете на любимите си неща. Интересни идеи ще ви хрумват, не ги оставяйте просто да профучат покрай вас, поспрете ги.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА