Last news in Fakti

7 Април, 2012 20:09 2 998 0

Парад на булките в Русе

  • русе-
  • булка-
  • парад

Русенки облякоха отново сватбените си рокли за Парада на булките, предаде БГНЕС.

17 омъжени русенки облякоха отново сватбените си рокли, за да се включат във второто издание на Парада на булките в града.

Някои от дамите бяха придружавани от съпрузите си, а други поради ангажименти на мъжете си бяха сами. Едната от двойките бе дошла чак от Димитровград, а друга, в лицето на Ваня от Русе и Адриан от Румъния, бе представител на трансграничната любов.

За сцена на Парада на булките бе избрана аристократичната сграда на Историческия музей, като преди партито вътре дамите и техните кавалери направиха фотосесия в градинката пред музея. Те се снимаха край красивия шадраван и Паметника на загиналите в Сръбско-българската война, а накрая хвърлиха булчинските си букети, както повелява традицията.

Последваха много забавни игри и весело настроение, както и много награди. Организаторите смятат да превърнат Парада на булките в Русе в традиция, която да стане една от атракциите в града.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА