Last news in Fakti

11 Февруари, 2019 07:00 21 316 0

Вашият хороскоп за днес, 11.02.2019 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2019

Скорпионите да се съсредоточат, Рибите да се премерени в емоциите си

Вашият хороскоп за днес, 11.02.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ентусиазирани и уверени в правилността на действията си ще сте днес. Това е най-успешната възможна комбинация. Не позволявайте на съмненията да ви разубедят, нито на някои псевдо-доброжелатели. Просто следвайте целта си.

Телец

Търсенето на каквото и да било в днешния ден ще е изискано удоволствие за вас. Все пак това не означава, че всичките ви опити ще са успешни. Не се вманиачвайте.

Близнаци

Определено сте луди глави. Склонни сте да приемате твърде необмислени рискове във всички направления. Нищо чудно да се забъркате и в някои публичен скандал. Така поне няма начин да останете незабелязани.

Рак

Имате богато въображение. Използвайте го, за да разкрасите света около вас. Ако пък някой у вас - майка, баща, тъща, свекърва, не ви позволява да рисувате по стените, има и други начини за постигане на ефекта, само не се отказвайте.

Лъв

Ще се чувтствате удобно на място, където всичко си е по местата и ви дава не само усещане за сигурност, но и някакъв смисъл. Макар да ви се иска да сте различни и оригинални, ще постъпвате и ще мислите твърде традиционно.

Дева

Не е препоръчително точно днес да се изявявате на челни позиции. По-скоро играйте ролята на съветник и анализатор. Имате възможност да огледате нещата от всички посоки, но опитайте и да сте обективни. Прекалено много надценявате възможностите си.

Везни

Не се разстройвайте, ако се чувствате загубени и се разхождате като муха без глава. Не сте единствени. Но пък заслужавате поздравления, ако успеете да направите нещо значимо.

Скорпион

Важно е днес да сте максимално съсредоточени. Изпратете емоциите в най-забутания ъгъл на съзнанието иначе рискувате да провалят всичките ви планове. Вземете мерки, докато не е станало късно.

Стрелец

Работата на партньорски начала днес определено няма да ви се отдава. Или вие имате твърде големи изисквания, или сте твърде безотговорни към хората, с които работите. А може би и двете неща заедно.

Козирог

Не се разстройвайте от лошите новини, все пак по-важното е, че има някакви новини. Вие пък можете да станете генератор на добри новини, имате нужния потенциал.

Водолей

Ако се чувствате жертва на обстоятелствата, огледайте се за някого с кисело изражение и се запитайте дали искате да правите такова впечатление. А сега се усмихнете и накарайте обстоятелствата да заработят за вас, вместо да се оплаквате.

Риби

Безразборното показване на симпатии може да ви коства скандал у дома или с гаджето. Опитайте да показвате емоциите си по-премерено. В повечето случаи стряскате хората с този изблик на чувства.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА