Last news in Fakti

17 Февруари, 2019 07:00 17 771 5

Вашият хороскоп за днес, 17.02.2019 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2019

Сложен ден за Везните и Скорпионите

Вашият хороскоп за днес, 17.02.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Хубав ден, за да приключите с някои стари навици и да откриете неща, които сте смятали за отдавна изгубени. Не бъдете твърде резки с хората около вас, все пак и те имат чувства.

Телец

Добър ден за срещи, разговори и всякакви комуникации. Днес лесно би ви се отдала всяка писмена дейност, освен това лесно можете да убедите когото и да е в каквото си поискате. Е, не преувеличавайте прекалено, лесно ще ви разкрият.

Близнаци

Днес може да си позволите малко по-голямо физическо натоварване – за вас ще е от полза. Добър момент да се срещнете сприятели, нещо което отдавна отлагате.

Рак

Чудесен ден, особено ако имате шанс да излезете някъде сред природата. Алтернативата, естествено, е семейното събиране. Всъщност вторият вариант сигурно ще ви хареса повече, защото ще актуализирате информацията, която имате.

Лъв

До обяд ще сте леко раздразнителни, защото няма да успеете да видите и чуете всичко, което ви се иска. Следобед ще уталожите нервността и ще успеете да постигнете хармония около себе си.

Дева

Денят може да стане доста сложен, ако имате вземане даване с авторитетни лица или държавни организации. Ще се опитат да ви научат на търпение, а освен това ще ви отворят и доста работа. Пазете се да не настинете.

Везни

Сложен ден, особено за хора с фина настройка като вас. Съвсем лесно могат да ви извадят извън равновесие най-безобидни думи или действия. Защитната реакция, която използвате в такива случаи не е много приятна за околните (ако все още не сте разбрали).

Скорпион

Доста сложен се очертава днешният ден. Не вярвайте на всичко, което чувате, защото само ще се ядосвате. В къщи могат да възникнат сериозни противоречия, заради желанието ви за повече свободно време. По-добре не дискутирайте нищо важно днес, само ще развалите вечерта на всички.

Стрелец

Още един ден с независещи от вас обстоятелства и действия. Оставете се и днес да ви носи течението, а за активни действия има време. Днес е ден за анализи и вглеждане в себе си, освен това трябва да потърсите и прошка от някои хора.

Козирог

До обяд трябва да приключите с кореспонденцията, че след това няма да имате възможност да го направите. След обяд може да ви нагърбят с нови задачи и това ще помрачи настроението, но няма как – ще се справяте.

Водолей

Едва ли ще можете да си останете за дълго у дома, все има къде да отидете. Не давайте поводи за клюки, не се впускайте да пазарувате повече, отколкото ви трябва, днес лесно могат да ви пробутат някое менте.

Риби

Трудно ви е да се отърсите от тревогите си, дори и днес. На това отгоре днес сте станали по-чувствителни, но и по-подозрителни към всичко, което става около вас. Гледайте да не влизате в излишни разходи, за да не се разстройвате още повече.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЕКСПЕРТА

    2 1 Отговор
    ПЪЛНИ ГЛУПУСТИ
  • 2 арапчо

    1 3 Отговор
    Аз пък незнам коя зодия съм.
  • 3 111

    1 1 Отговор
    Ти за това си Арапчо

    Коментиран от #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.