Last news in Fakti

24 Февруари, 2019 07:00 21 217 0

Вашият хороскоп за днес, 24.02.2019 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2019

Вижте какъв ще бъде неделният ден според астрологичната прогноза

Вашият хороскоп за днес, 24.02.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

До обяд ще имате доста тичане, но пък после ще се чувствате толкова приятно. Е, възможно е да избухнат разногласия по някои спорни теми, особено ако сте няколко поколения на едно място.

Телец

Днес ще се чувствате далеч по-ентусиазирани и сигурни, отколкото предишните дни. Това не означава, че трябва сляпо да се доверявате на всеки, внимавайте да не ви омае някой чаровен продавач и си пазете чантите и джобовете в превозните средства и по спирките.

Близнаци

Денят би могъл да е успешен, ако не се заровите в някакви незначителни детайли. Мърморенето също няма да ви е от полза, но пък може да ви разпусне нервите. Не пропускайте да отговорите на писмо от чужбина.

Рак

След обяд сигурно ще се хванете да слагате къщата в ред за следващата седмица. Не бързайте всичко да вършите сами, ще има желаещи да ви помогнат, а вие намерете време за отмора, чака ви цяла трудова седмица.

Лъв

Сериозни психологически проблеми ще изплуват на повърхността. Вие винаги сте успявали да се справяте в подобни ситуации, но днес ще е доста по-изнервящо. Май освен да мислите положително, друго не ви остава.

Дева

Време е и вие да си поседите малко вкъщи, домашните ви се нуждаят от разведряващото ви присъствие. Освен това хората не могат да ви открият, за да ви дойдат на гости, а биха искали.

Везни

Днес ще е много важно за вас да се чувствате сигурни, но от друга страна ще имате желание за експерименти. Като начало започнете да експериментирате в областта на знанията и телефонните разговори.

Скорпион

Търсите свобода, но искате връзка. Това е сериозна дилема и няма да успеете да я разрешите точно днес. Но е хубаво поне да си отговорите на въпроса какво ви дава свободата и какво ви дава една връзка? А може би имате нужда от една свободна връзка?

Стрелец

Днес ще успявате да съзирате причините за явленията, ще сте почти като ясновидци. Не се възгордявайте, това е временно състояние, макар да имате потенциал за развитие.

Козирог

Малко нервен и напрегнат ден, особено ако позволите на гнева да вземе връх. Намерете време за спорт, за разходки или някакви занимания, които ви ангажират физически. Важно е да оползотворите по адекватен начин енергията си.

Водолей

Днес не всичко ще става според плановете ви, а това може да ви изнерви. Не бързайте да си изкарвате яда на околните. До голяма степен вие сте причина нещата да се забавят заради предишните ви действия, сега си “сърбайте попарата”.

Риби

Днес ще се чувствате обградени с внимание и сигурно ще има защо. Не приемайте отново ролята на жертва, отпуснете душата си и си позволете да се чувствате приятно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА