Last news in Fakti

12 Април, 2012 09:49 2 621 0

Малката Марина и Багата са още в тежко състояние

  • пирогов-
  • малката марина-
  • багата

8-годишната Марина Ташкова е в тежко състояние, продължават дихателните проблеми, съобщиха от "Пирогов".

Всеки ден детето се консултира от водещи специалисти от всички специалности. Това съобщи доц. Огнян Бранков, началник на детската секция по хирургия. Марина беше ударена от автомобил на пешеходна пътека на бул. "Г.М. Димитров". Приета е в детска реанимация с тежка черепно-мозъчна травма.

Остава тежко състоянието и на 25-годишния Благой Иванов - Багата. Той е подложен на ежедневна хемодиализа и е на апаратно дишане. Известният спортист беше приет в много тежко състояние след нанесена ножева рана в областта на гърдите. Той беше подложен веднага на животоспасяваща операция и е настанен в централна реанимация.

Йордан Цинцов на 32 години, който беше жестоко пребит в района на Окръжна болница, продължава да е на апаратно дишане. Младият мъж е с 8 счупени ребра, сътресение на мозъка, контузия на левия бял дроб и хемо-пневмоторакс. За сега не се налага операция на главата на пребития.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА