Last news in Fakti

2 Март, 2019 07:00 11 816 1

Вашият хороскоп за днес, 02.03.2019 г.

  • хороскоп

Вижте какво вещаят звездите за съботния ден

Вашият хороскоп за днес, 02.03.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Освободете се от упреците и тежестите на обидите, простете на себе си и на другите. Ще ви се случват такива събития, които ще ви поставят на ръба между реалното и нереалното, може и да се чудите на кой свят точно се намирате. И все пак - продължете напред.

Телец

Влезте в ритъм с нещата и хората около вас и ще усетите силата на това единение. Вслушвайте се в звуците, в тишината, в себе си. Силен ден да намерите своя ритъм, своята песен, своята хармонична група.

Близнаци

Важно е да сте конкретни и ясни в изискванията си, но още повече в действията си. Целесъобразността е от особено значение. Разсейването и разпиляването имат своя смисъл, но определено той не работи за вас в момента.

Рак

Ще ви мамят далечните простори, далечните земи и морета, но уюта на собствения дом обикновено печели предимство. Хубав ден да поискате прошка, да намерите сила.

Лъв

Съжалявам, прости ми, обичам те, благодаря - хавайската мантра на завръщането в изначалното, хармонично, нулево състояние. Струва си да опитате как работи.

Дева

Сътрудничеството е нещо, различно от упреците, мърморенето или намирането на вина, на оправдания. Винаги е от полза да опитате, да бъдете свързани със света, отколкото да отричате и критикувате.

Везни

Днес гледайте по-внимателно да се отнасяте към подробностите, че нали сте чували за малките камъчета, които преобръщат колата. Всеки детайл е важен, всяка дума и дори всяка въздишка. Просто бъдете осъзнати.

Скорпион

Не оставайте до късно в леглото, ако имате да свършите нещо важно, защото веднъж успали се, всичко ще върви назад. Днес можете да забавите темпото и да се разходите сред природата, пролетта вече започва да се усеща.

Стрелец

Чудесен ден да бъдете по-дълго с хората, които обичате. За някои може това да е свързано с допълнителни задължения, но те поне ще са приятни. Не се ядосвайте за дреболии, днес нервната система е уязвима.

Козирог

Сигурно днес ще се отдадете на пазаруване, добре е да попълните запасите. Не се изкушавайте да купувате ненужни дреболии заради външния им вид. Бъдете еко, минимизирайте, по-малко вещи, по-спокоен живот.

Водолей

Храната се превръща в мазнини, а те се натрупват на най-неподходящите места, ако не се вземат мерки, така че-внимавайте. Празниците са добър повод да се оправдае преяждането. Не се залъгвайте, просто не прекалявайте.

Риби

Някакви мрачни настроения се опитват да Ви задушат, не се оставяйте на подобни влияния. Наистина, нуждаете се от малко усамотение и занимание с любимите си дейности. Добре е да починете малко.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бени

    1 1 Отговор
    Много лъжеш