Last news in Fakti

5 Март, 2019 07:00 19 217 0

Вашият хороскоп за днес, 05.03.2019 г.

  • хороскоп

Нелек ден за Близнаците, Рибите да са бдителни

Вашият хороскоп за днес, 05.03.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Нещата в личен план започват да придобиват много сериозен характер и това едва ли ви изненадва. Следобед може да започнат да ви глождят някои съмнения, особено ако става въпрос за обединяване на паричните средства. Имате основание да сте мнителни.

Телец

Едно неприятно напрежение ще ви съпътства от сутринта, но то постепенно ще се уталожи. Следобедът е много подходящ за явяване на изпити и събиране на информация, най-вече за обучение. Не се противопоставяйте точно днес на началниците и учителите си, не е във ваша полза.

Близнаци

Не е най-лекият ви ден, но сте имали и далеч по-трудни. Преди обяд нещата ще вървят по-плавно, но след това ще разберете нещо, което доста ще ви потисне. Не позволявайте на клюките и слуховете да ви вгорчат живота, потърсете положителната страна за вас в създалата се ситуация.

Рак

Ще усетите предимствата на работата в екип, макар че следобед ще се опитат да ви прехвърлят по-голяма част от работата. Не оставяйте да ви измамят, деликатно извъртете нещата.

Лъв

Опитайте да приключите преди обяд с важните служебни задачи, защото след обяд ще имате далече по-приятни занимания и няма да ви е до това. Очаквайте интересни новини от приятели в чужбина.

Дева

Идеален момент да докажете качествата си най-вече в професионален аспект. Един отдавнашен приятелски разговор днес добива по-сериозни измерения и можете да спечелите, ако не се колебаете много.

Везни

Помъчете се до обяд да уредите сериозните си ангажименти, защото след това ще ви е доста по-трудно. Ако имате работа с държавни институции, свършете я преди 12 ч. Вечерта най-добре прекарайте със семейството в обичайните занимания.

Скорпион

Активна работа и пренареждане ви подсказва енергията на днешния ден. Да проверите, да помислите и да подредите. Редът е нещо, което е нужно, защото дава усещането за ритъм и за спокойствие, прави живота по-лесен.

Стрелец

Един стандартен работен ден, с всички радости и неволи. До обяд ще си мислите, че всичко е идеално и обичате това, което правите, но следобед ще се опитат да ви опровергаят като ви донесат толкова работа, та ще ви се стори, че потъвате.

Козирог

До обяд нещата се развиват по познатата схема. Гледайте да си нямате сериозна работа с жени, защото може силно да ви изнервят. Следобеда е подходящ за творчески занимания и за пазаруване, особено на детски неща.

Водолей

Сутринта ще ви се наложи да уредите някои финансови задачи и най-добре не го отлагайте, защото след обяд ще имате толкова много нови ангажименти, че ще се чудите с кое да започнете. Действайте по-систематично и не се разсейвайте.

Риби

Отделете време за кореспонденцията си още сутринта, защото следобед ще имате доста сериозни ангажименти и отговорности. Денят не е много подходящ за подписване на важни документи, твърде вероятно е да ви подведат, макар и неумишлено. Бъдете бдителни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА